Produljuje se Jesen na pijatu u središnjoj Istri

spot_img

U vrijeme kada se nemali broj manifestacija, zbog sve strožih epidemioloških mjera, otkazuje, dobra vijest nam dolazi iz Istre. Naime, gastro manifestacija “Jesen na pijatu u središnjoj Istri” produljuje se do 15. studenog. Manifestacija je započela 16. listopada, a trebala je trajati do kraja ovog mjeseca. Veliko zanimanje gostiju, ali i samih ugostitelja ponukao je organizatore na produljenje trajanja manifestacije.

U navedenom razdoblju, u ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice središnje Istre nudit će se razna jela spravljena od jesenskih namirnica tog podneblja. Cilj manifestacije je jačanja gastronomske ponude središnje Istre te daljnje povezivanje OPG-ova i ugostitelja u razdoblju posezone.

Tako će atraktivni meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta po promotivnoj cijeni od 100 kuna biti u ponudi do polovine studenog. Ugostiteljske objekte i njihovu ponudu možete pronaći na POVEZNICI. Organizatori manifestacije “Jesen na pijatu u središnjoj Istri” su Turistička zajednica središnje Istre, Udruženje obrtnika Pazin i AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre.

Izvor i foto: Turistička zajednica središnje Istre

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.