Jesenske nordijske šetnje kroz povijest Opatije

World Wellness Weekend, međunarodno događanje koje promovira zdrav život i blagostanje, ove će se godine obilježiti i u Opatiji. Cilj World Wellness Weekenda jest ponuditi sigurne, zabavne, sportske, rekreativne i zdravstvene aktivnosti, s misijom stvaranja wellness programa dostupnih svima i olakšavanja usvajanja kvalitetnih životnih navika.

Jubilarno, peto izdanje ove manifestacije održava se 18. i 19. rujna i okupit će rekordan broj sudionika na gotovo 2.000 lokacija u 982 grada diljem svijeta, a Opatija se uključila javnim aktivnostima, ali i prigodnom ponudom hotela i wellness centara.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Turistička zajednica grada Opatije za svoje sugrađane i posjetitelje grada organizira besplatno nordijsko hodanje, uz stručnu pratnju, koje će se održati u subotu, 18. rujna sa startom u 10 sati ispred Ville Angioline. Predviđena je ruta Lungomarem do Ičića i natrag, a sudionicima su osigurani štapovi za hodanje.

Prema riječima direktorice Turističke zajednice grada Opatije, Suzi Petričić, ovim događanjem započinje program jesenskih nordijskih šetnji kroz povijest Opatije uz stručno vođenje, koje će se održavati svake subote do 18. prosinca. Višegodišnje ulaganje u ovaj vid razvoja turističkog proizvoda, koji je fokusiran na zdravlje i aktivnosti u prirodi, donijelo je Turističkoj zajednici i Opatiji prestižnu titulu Wellness Championa za 2021. godinu koju dodjeljuje World Wellness Weekend.

U World Wellness Weekend programu sudjeluju Thalassotherapia Opatija, Liburnia Riviera Hoteli, Amadria Park Hoteli, Hotel Navis i Villa Kapetanović, Senses Spa i Studio Veda. Istovremeno, u Opatiji se održava i konferencija Science4Health u organizaciji Thalassotherapije Opatija tijekom koje će značajan dio programa biti posvećen i Lifestyle medicini, a u sklopu programa konferencije održat će se i obaranje Guinessovog rekorda u najdužem podvodnom hodu u jednom dahu.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.