Karnevalski vikend u Pagu

Ovaj vikend u Gradu Pagu prepun je karnevalskih događanja i zabave za sve uzraste. Danas, 3. veljače u Domu kulture u Pagu održat će se karnevalska predstava Pagovizija s početkom u 20 sati.

Ludilo zimskog paškog karnevala nastavlja se u subotu, 4. veljače u 21 sat u II Magazinu soli. Odličnu zabavu i vruću karnevalsku atmosferu zagrijat će grupa Koktelsi i Duo Kumpanji. Nedjelja, 5. veljače rezervirana je za najmlađe ljubitelje karnevala, maškarani tanci za djecu održat će se u II Magazinu soli s početkom u 16 sati.

Događanja:

  • Petak, 3. veljače2023. – “Pagovizija”,  Dom kulture u 20 sati
  • Subota, 4. veljače 2023. – “Koktelsi” i “Duo Kumpanji”,  II Magazin soli u 21 sat
  • Nedjelja, 5. veljače 2023. – “Dječji maškarani tanci” II Magazin soli u 16.00 sati

Maskirajte se i dođite u Pag na Paški zimski karneval. Očekuje Vas bogat program, luda zabava i odlična karnevalska atmosfera, pozivaju organizatori Grad Pag, Turistička zajednica grada Paga i obrt Nina.

Pag otok različitih lica

Pag je grad koji skriva sačuvane spomenike kulture, gastronomske specijalitete i posve drugačiju prirodu s kamenim čarolijama. Na prvi pogled otok Pag je kamenit, surov, obrubljen nebesko plavim morem, smješten pod krilom Velebita. Često ga se naziva “otokom kamena” ili “Mjesečevim otokom” zbog površine koja pruža pomalo nesvakidašnji pejzaž kamena s toliko različitih oblika kakve samo priroda može napraviti i zauzeti toliku otočnu površinu.

Otok Pag je jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati godišnje. Između više od tisuću jadranskih otoka, Pag je posve drugačiji od ostalih; ispod kamenog oklopa krije se stoljećima stvarano bogatstvo ruku vrijednih otočana koji su se uvijek morali truditi da bi nešto stvorili. Zato ga vrijedi posjetiti, otkriti njegova toliko različita lica i uživati u njima.

Izvor fotografija: Turistička zajednica grada Paga

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.