Koncert ulicama Zagreba na turističkom double-deckeru pratite ih s prozora!

Autor

Kategorije

- Oglas -
- Oglas -

Zagrebačka grupa Filmmusicorkestar u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba svojim sugrađanima će zagrebačkim ulicama pjevati s krova turističkog double deckera. Ova glazbena poslastica održat će se danas s početkom u 17 sati.

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.

Fotografije: TZGZ i FB Filmmusicorkestar

Filmmusicorkestar i Turistička zajednica Grada Zagreba pozvali su sve Zagrepčane da poprate ovaj koncert i pjevaju s njima, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajne prolaznike mole da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve one koji ne mogu popratiti ovu akciju uživo, osiguran je i prijenos uživo na FB stranicama.

Ideja je genijalna i tako će Zagrepčanci prvi imati priliku uživati u koncertu svojim ulicama nakon karantene, ali uz sve mjere predostrožnosti. Ako ste na trasi autobusa popratite koncert sa svojih balkona i prozora, ako niste koncert možete pratiti live na društvenim mrežama.

Zanimljivi su načini na koji se polako otvaramo i uvodimo sadržaje u ovu našu #novunormalnu svakodnevicu. Kreativnost i originalnost je sada jedini alat koji morate imati. Sada je vrijeme za neke nove priče po sasvim novim pravilima igre. Bravo za Zagreb!

- Oglas -

Autor

Kategorije