Kreće Žminjska štuorija – upoznajte Žminj u besplatnoj turi

Turistička zajednica Općine Žminj nastavlja s organizacijom besplatnih vođenja za posjetitelje. Besplatni razgledi Žminja srijedom pod nazivom Žminjska štuorija počinju već ove srijede 7. srpnja, a trajat će do 25. kolovoza.

Gosti se susreću s licenciranom vodičkinjom ispred ureda Turističke zajednice Općine Žminj u 10,00 sati i kreću na jednosatni razgled žminjskih prirodnih i povijesnih ljepota.

///Posjetite Žminj, otkrijte priču o kralju i kraljevstvu

Žminjska štuorija, sedma za redom, ove godine osim Žminj Tour – besplatnog razgleda žminjskih znamenitosti, donosi posebne novitete.

Jeste li se ikada okušali u pripremi domaće pašte? Nakon razgleda čeka vas malo iznenađenje i izazov za sve paštoljupce. Sudionici razgleda bit će u prilici naučiti kako pripremiti prave žminjske makarune i fuže. Svaki sudionik ostvarit će i 10% popusta na ulaznicu u špilju Feštinsko kraljevstvo, koja je otkrivena tridesetih godina prošlog stoljeća, a za posjetitelje je otvorena 2008. Sudionici Žminjske štuorije imat će i 10% popusta na vođenu quad turu

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.