Ljeto kod bana – oaza opuštanja i dobre zabave

Vrijeme je za ljetna druženja na otvorenom uz svirke uživo u jedinstvenom kompleksu Novih dvora bana Jelačića. Počinje LJETO KOD BANA, a otvara ga jedinstvena Konstrakta!

ljeto kod bana

Volite li više opuštanje u mreži u debelom hladu uz laganu glazbu u pozadini ili vam je ipak draže plesanje uz pozornicu dok bend svira vama najdražu stvar? Što god da odaberete, LJETO KOD BANA to i nudi – zato se ovoga srpnja uputite u ljetnu oazu za opuštanje i zabavu u Novim dvorima bana Jelačića u Zaprešiću!

Prošle su godine započela ljetna druženja ispred Vršilnice, i uživalo se u sjajnoj energiji i raspoloženju, pa je odmah postalo jasno kako će LJETO KOD BANA postati tradicija.

ljeto kod bana

Ove godine – od 23. do 31. srpnja – se nastavlja u istom tonu koji garantira sjajne večeri obojene odličnom glazbom i dane prošarane vođenim tematskim šetnjama i radionicama za najmlađe. Ako ne idete na more, ova zelena oaza nudi odmor od radne svakodnevice, a svima vama koji planirate na Jadran, nudi se najbolje zagrijavanje za lude ljetne večeri na obali.

LJETO KOD BANA otvara jedinstvena Konstrakta koja će sa svojim bendom Zemlja Gruva ovaj ljetni đir začiniti kombinacijom duba, reggae, funk i soul ritmova! Slijede francuska i latino večer koju donose Jall Aux Yeux i AireAlto, a potom i veliko finale uz Cinkuše, The Kazetofon i Hrvoja Sudara & Patrick Walker duo.

ljeto kod bana

Tradicionalnim kvizom na otvorenom ponovno se na okupljanje pozivaju svi kvizaši da odmjere snage u znanju, a priču o Zaprešiću, Novim dvorima i povijesti ovoga kraja možete čuti u vođenim tematskim turama i šetnjama gradom. Najmlađe očekuje putovanje u prošlost gdje će na imanju bana Jelačića uskočiti u cipele vrtlara, kuhara, konjušara, vojnika i proživjeti jedan dan baš onako kako se živjelo na ovom prekrasnom imanju u 19. stoljeću.

Ulaz na sve koncerte kao i sudjelovanje na radionicama i vođenim turama je besplatno (uz prethodnu prijavu), a detaljan raspored događanja možete vidjeti OVDJE.

Izvor, foto: Turistička zajednica grada Zaprešića

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.