Luksuzni turizam: Karavana elitnih vozila krenula put prema Zagrebu, Pagu i Splitu

Jedinstveni automobilistički lifestyle projekt Pink Wing započeo je jučer i traje sve do 30. kolovoza, a sudionici će obići brojne lokacije od Budimpešte preko hrvatske metropole Zagreba do očaravajućeg Paga sve do Splita.

Pink Wing ove godine bilježi prvi jubilej petu godinu održavanja, a uspješno je zainteresirao ljude iz poslovnog svijeta koji uz vrhunsku zabavu zapravo odrađuju i poslovni networking. Prvi puta ove godine priključila se i tvrtka Rimac koja će promovirati svoju ponudu od bicikala do planetarno poznatog C2 automobila.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Inače ovaj projekt imao je za cilj obogaćivanje luksuzne turističke ponude koji sudionicima nudi vrhunski doživljaj, ali i poslovni networkinga, a ovaj event prate vodeće hrvatske i strane kompanije te brojne hrvatske institucije.

Sam koncept Pink Wing ideja je o neobveznom druženju sudionika ove svojevrsne luksuzne automobilističke karavane. Ruta donosi pomno odabrane lokacije na kojima sudionike dočekuje vrhunska gastro ponuda odnosno autohtona kuhinja lokacije u kojem se luksuzna kolona zaustavlja. Rezultati ovih druženja poslovnjaka redovito su nove poslovne ideje i projekti te umrežavanja. Kada uzmete u obzir kako je koncept zapravo ugodno VIP druženje jasno je kako je ovo win win situacija za sve.

Ovo putovanje za sudionike je brižno pripremljeno i organizirano do zadnjeg detalja. Gosti se tretiraju kao V.I.P., na listi obilaska su pomno odabrane lokacije i turističke must see destinacije a karavana luksuznih automobila praćena je od strane specijalnih službenih policijskih vozila te sudionici proživljavaju trenutke u kojima su u rangu svjetskih filmskih zvijezda.

Samo odabrani iz poslovnog svijeta dobivaju personaliziranu pozivnicu za sudjelovanje u Pink Wing doživljaju zbog čega ovaj događaj budi veliki interes sudionika i smatra se top događajem na kojem jednostavno morate biti. Ovogodišnje peto izdanje donosi sudionicima top doživljaje poput večere u poznatim Lunskim maslinicima otoka Paga ili pozdrav cara Dioklecijana u Splitu u gradskim podrumima, a u Splitu će biti organizirana i plovila kao dio premium turističke ponude.

Ovim elitnim automobilističkim događajem Hrvatska se stavlja na kartu svjetskih premium destinacija i privlači brojne poznata imena i tvrtke poslovnog svijeta.


- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.