Među rijetkima u Europi: Na Brijunima golf tijekom cijele godine

Mir i tišina netaknute prirode čekaju glavni su aduti Brijuna, a zahvaljujući ugodnoj mediteranskoj klimi golf na Brijunima možete igrati tijekom cijele godine što je rijetkost u Europi pa ne čudi da je naš Nacionalni park atraktivan golferima cijeloga svijeta.

Igrati golf na Brijunima jedinstven je osjećaj koji pruža potpunu relaksaciju i oslobađanje od svakodnevnoga stresa. Uz nevjerojatan krajolik i prizore koji oduzimaju dah posebnost golfa na Brijunima je mogućnost igre na samoj obali mora.

NP Brijuni prvi svjetski golf resort

Prema podacima sa web stranice Nacionalnog parka Brijuni početkom 20. stoljeća brijunsko golf igralište postalo je elitno okupljalište aristokracije i šampiona golfa iz cijeloga svijeta i prvi svjetski golf-resort. Danas je ono pristupačno svim igračima golfa, od amatera i rekreativaca do profesionalnih igrača. Igralište duljine 5.531 m nudi svojim igračima 18 golf rupa.

Jedinstven položaj i atmosfera zasigurno su neke su od najvažnijih prednosti koje privlače igrače golfa iz cijeloga svijeta. Za razliku od većine golf igrališta u Europi, zahvaljujući izvrsnoj mikroklimi na Brijunima je golf moguće igrati gotovo cijele godine. Za upit je dovoljno popuniti obrazac na LINKU.

Povijesno golf igralište u Nacionalnom parku Brijuni zadovoljava kriterije i najzahtjevnijih igrača nudeći nezamjenjiv doživljaj i sasvim drugačiju perspektivu igre u društvu jelena, zečeva i paunova.

Naslovna fotografija: Igor Zirojević, Izvor: istra.hr

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.