Međunarodni dan obitelji u Parku prirode Lonjsko polje

Međunarodni dan obitelji obilježava se od 1994. godine, kada ga je proglasila Glavna skupština Ujedinjenih naroda. Prilika je to za niz promotivnih događanja, koje u prvi plan stavljaju obitelj. Jedno od takvih događanja u Hrvatskoj održat će se u Parku prirode Lonjsko polje, koje je za Međunarodni dan obitelji 15. svibnja, pripremilo bogat i zanimljiv program.

Za vas su pripremili mnoštvo zanimljivog sadržaja i svi su na otvorenom. U sklopu programa obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Krapju će se organizirati vođena šetnja Stazom Graničara, zabavne natjecateljske i sportske igre, plesne radionice, dječje kino, zipline, jahanje ponija, zanimljive radionice, te vožnja vlakićem i solarnim čamcem.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U Čigoču posjetitelji će moći samostalno obići Stazu posavca i Posavski safari, doznati što se događa u rodinu gnijezdu, a u programu su se još našli i kanuing, te križić kružić. U Repušnici prošetajte Stazom kosca, sudjelujte u radionicama starih igara za cijelu obitelj, natjecanju u puštanju modela aviona u dalj, vožnji drvenim automobilima, prezentaciji leta RC aviona, te igrama.

Treba naglasiti kako je s plovidbom krenuo i brod Juran i Sofija. Brod će svake subote i nedjelje ploviti Kupom u 11 i 13 sati: Mali Kaptol – ušće Kupe u Savu – Mali Kaptol.

Brod Juran i Sofija krenuo je Savom prema Sisku 🙂 od danas ga možete vidjeti parkiranog tik uz ⛴ Biokovo 🙂🥰 Od vikenda,…

Posted by Park prirode Lonjsko polje on Wednesday, May 12, 2021
- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.