Music by the sea – prepustite se užicima na najljepšoj opatijskoj terasi

Ljetne su večeri kao stvorene za prepuštanje užicima. Ako ste u Opatiji ili njezinoj blizini, uputite se na najljepšu opatijsku terasu, koju će i ovoga ljeta krasiti predivne melodije vrhunskih hrvatskih glazbenika. Desetu godinu zaredom sve goste terase Milenija očekuje savršena harmonija užitka i gastronomskih delicija pod zvijezdama. Uputite se na ovo čarobno glazbeno putovanje i doživite Opatiju na poseban način.

Tradicionalni ciklus gala koncerata ove godine otvara izvrsni vokal Matija Cvek koji će biti domaćin pet koncerata, a u četvrtak 08. srpnja pridružit će mu se Marko Kutlić za kojeg mnogi tvrde da je jedan od naših najboljih i najprepoznatljivijih vokala, te da njegovo vrijeme tek dolazi.

15. srpnja uz Matiju Cveka, na terasi hotela Milenij, nastupit će mladi talentirani pjevač Tomislav Marić – ToMa, poznat po uspješnom nastupu na ovogodišnjoj Dori na kojoj se natjecao s pjesmom “Ocean of love”. Ljetni gala koncerti na terasi hotela Milenij postali su brand i zaštitni znak, a 22. srpnja i 19. kolovoza ljubitelji glazbe bit će u prilici uživati u koncertu poznatog splitskog tenora Marka Pecotića.

29. srpnja terasom hotela Milenij zavladat će zarazna energija Matije Cveka i Filipa Rudana, koja garantira nezaboravnu ljetnu večer. Samostalni koncert Matije Cveka održat će se 05. kolovoza. Sa svojim bandom “The Funkenstein” na jedinstven će način izvest svoje autorske pjesme, te covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Brune Marsa, Stevie Wondera, Dine Dvornika i Michael Jacksona.

Matiji Cveku će se 12. kolovoza pridružiti mlada pjevačica Nika Turković. Savršeni spoj ova dva sjajna vokala ispunit će terasu Milenija glazbenim notama za savršene trenutke tijekom tople ljetne večeri.

Posebno osmišljeni program „When tomorrow comes“ proizašao je iz glazbene suradnje dua MERITAS kojeg čine Meri Jaman i Anite Valo, te Jelene Radan. Suradnja ovih triju vrhunskih glazbenica započela je prije nekoliko godina, a njihovim će nastupom 26. kolovoza na spektakularan način završiti ovogodišnji jubilarni ciklus ljetnih gala koncerata “Music by the Sea“.

Uz gala koncerte koji će se održavati svakoga četvrtka u srpnju i kolovozu, na terasi Milenija može se uživati i u ostalim glazbenim programima – srijedom u nastupima DJ Sharpa, petkom u izvedbama banda “Smiling to myself”, subotom će goste zabavljati “Duo Elegance”, dok će nedjeljom nastupati “14 strings” – duet gitare i mandoline.

Posebne ponude za rezervacije smještaja možete pronaći OVDJE, a za rezervaciju vašeg mjesta na gala koncertima posjetite web stranice Milenij.

Foto: Hotel Milenij

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.