Muzej Iluzija otvorio vrata posjetiteljima uz mjere opreza

Koliko puta ste baš htjeli posjetiti Muzej iluzija Zagreb, ali zbog velikih gužva na ulazu preskočili ste priliku???

Sreća u nesreći, jer ovaj trenutak stvoren je samo za Vas!

Muzej iluzija danas je ponovno otvorio svoja vrata, a u sklopu sigurnosnih mjera u mogućnosti smo ugostiti 15 posjetitelja uz pridržavanje propisanog razmaka. Poduzete su sve mjere opreza za siguran posjet, unutar propisanih okvira.

“Sve se odvija uz maksimalan oprez i zaštitu s naše, a nadamo se i sa strane naših posjetitelja. Prije samog otvorenja cijeli prostor Muzeja je dezinficiran, a naši zaposlenici omogućit će svim posjetiteljima dezinfekcijsko sredstvo na ulazu, te marljivo brisati površine nakon prolaska posjetitelja. Veselimo se svim starim i novim posjetiteljima, uz obećanje da vas nastavljamo iznenađivati, veseliti, učiti i zabavljati”, istaknula je Kristina Andrić event manager Muzeja.

Osiguraj svoje mjesto u ekskluzivnoj grupi posjetitelja i posvjedoči zabavi unutar Muzeja iluzija!

U pripremi su prema najavama brojne aktivnosti i noviteti, a sve informacije dostupne su na društvenim mrežama Muzeja iluzija.

“Naši uvijek ljubazni domaćini pokazat će i objasniti sve što te oduvijek zanimalo, fotografirati vas ili pomoći složiti neku od 150 različitih slagalica, mozgalica ili zagonetki” poručuju uz Muzeja Iluzija.

Inače začetnici ove ideje muzeja Roko Živković i Tomislav Pamuković, svoju ideju pretvorili su u vrlo uspješan koncept koji je odmah izašao i van granice Lijepe naše. Prije četiri godine otvoren je zagrebački Muzej iluzija, a usljedilo je pratilo otvaranje muzeja i u Zadru, što je ubrzo rezultiralo uspješnom franšizom. Danas Muzej iluzija osim u Hrvatskoj možete pronaći u Ljubljani, Beču, Muscatu, Beogradu, Kuala Lumpuru, Dubaiju, Ateni, Berlinu, New Yorku, Kansas Cityju, Hamburgu i Torontu.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.