Nagrađen film “Experience Golden Slavonia”

Promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije “Experience Golden Slavonia” u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića koji je dobitnik tri Emmya, osvojio je 1. nagradu u kategoriji “Country International” na The Golden City Gate Festivalu 2022.

The Golden City Gate Festival međunarodno je natjecanje turističkih filmova i multimedije koje se od 2001. godine održava u sklopu najvećeg svjetskog sajma turizma ITB Berlin. Ove je godine sajam održan online, a svečana dodjela nagrada održana je u Bingenu na Rajni tijekom turističkog sajma „Back to Travel“.​

Članak se nastavlja ispod oglasa

Film koji je uradak mnogostruko nagrađivane produkcijske kuće predstavlja sve ljepote i posebnosti Slavonije, a ova nagrada iznimno je priznanje i potvrda destinaciji Zlatna Slavonija – Požeško-slavonska županija.

Naslovna fotografija: Screenshot iz promo filma Experience Golden Slavonia,
izvor: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.