Nagrađen jednominutni video mladih kreativaca Brodsko posavske županije

Mladi i kreativni ljudi iz 20 županija i grada Zagreba natjecali su se u jednominutnim filmovima kojima su iskazali osjećaj emotivne vezanosti uz sredinu u kojoj žive. Projektu Večernjeg lista i HRT-a pod nazivom “Moja hr”, koji je i ove godine podržan od strane Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice, pridružila se i Turistička zajednica Brodsko – posavske županije. 

Ovaj multimedijalni projekt zamišljen kao natjecanje mladih kreativaca u iskazivanju pripadnosti i privrženosti županijama u kojima žive u obliku jednominutnog videa.

Prezentacija svih projekata održana je ove godine 25. lipnja u Vinkovcima, a u jakoj konkurenciji video Brodsko–posavske županije osvojio je treće mjesto. Cilj ovoga projekta je ponajprije promocija destinacije, a video je poziv svima da dožive prikazano. Prvo mjesto je osvojila ekipa iz Istarske županije a drugo Grad Zagreb.

TZ Brodsko – posavske županije je angažirala kreativan tim u kojemu su sudjelovati Tomislav Zirdum i Martina Jelinić. Svoju županiju prikazali su na način kako je vide članovi plesne skupine hip-hop skupine “Sinovi” koju i vodi plesač i koreograf Tomislav Zirdum.

Dodajmo kako su u ocjenjivačkom sudu bili savjetnica u kabinetu ministrice turizma i sporta Petra Mlačak Rosić, direktorica sektora za promociju HTZ-a Martina Srnec, profesor odnosa s javnošću i komunikacijski stručnjak Božo Skoko, kreativni direktor tvrtke i suvlasnik agencije Bruketa &Žinić&Gray Davor Bruketa, novinarka Večernjg lista Radmila Kovačević, dobitnik triju Zlatnih arena za montažu Hrvoje Mišić i autor projekta Moja.hr, scenarist Alen Đurica. 

Fotografije: Screenshot video Brodsko posavska županija Moja hr

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.