Nedostaje vam ideja za zimske praznike – što kažete na terme?

Novi tjedan zimskih praznika je pred vratima, a mnogi roditelji se pitaju gdje otputovati s djecom, a da je blizu, da je smještaj prilagođen obiteljskom odmoru i da se nudi mnoštvo zabave i uzbudljivih aktivnosti uz boravak na svježem zraku. Provjerite u susjedstvu što nude Terme Laško.

Na nešto više od sat vremena od Zagreba, bez vinjete, u lijepom slovenskom gradiću Lašku, uz ljekovita izvorišta pokraj rijeke Savinje nalazi se pravi mali raj za vesele zimske praznike.

Hotel Thermana Park Laško s Termalnim centrom s više od 2200 četvornih metara vodenih površina, najsuvremenijim spa centrom, saunama i ayurvedskom ordinacijom i Hotel Zdravilišče Laško s termalnim bazenima, Centrom zdravlja i ljepote i Centrom medicine, svima željnima odmora donose revitalizaciju duha i tijela.

Za zimske praznike u Termama Laško za dva noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi cijene se kreću od 312 €, a djeca do 5 godina borave gratis. Ponuda vrijedi u tjednu zimskih školskih praznika od 18. do 26 veljače i uključuje polupansion, neograničeno kupanje u oba hotela, ulaz u fitness centar te šaroliku ponudu animacije i rekreacije.

Odmor kakav zaslužujete

Termalni centar s impresivnom staklenom kupolom i brojnim atrakcijama izmamit će osmjeh malenima i oduševiti velike. Očekuju vas bazen s valovima, tri whirlpoola koji se podižu iznad bazena, dječje igralište na vodi, rekreacijski masažni bazen, brza rijeka, tobogani…. termalnim užicima ovdje nema kraja. A dok djeca uživaju u vodenim radostima i vrhunskoj animaciji, roditelji se mogu opustiti u saunama, Wellness Spa centru koji nudi brojne tretmane, Ayurvedu i jogu.

Vožnja biciklističkim stazama uz Rijeku Savinju, obiteljski izlet biciklom i košarom za piknik s domaćim delicijama, uspon na obližnji Hum, vježbališta na otvorenom… bezbroj je prilika za akciju za svježem zraku.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.