Novalja domaćin Stars Open Toura: Tko je najbolji tenisač među nogometašima?

Na šestom turniru Stars Open Tour najpoznatije turneje rekreativaca, koji se od četvrtka do nedjelje igra u Novalji, nastupaju vrhunski teniski rekreativci, ali i brojne nogometne legende.

Uz vodećeg tenisača Toura Igora Musu, suorganizatora Silvija Marića, prvi će put nastupiti i Igor Bišćan. Izbornika U-21 reprezentacije često ističu kao najboljeg tenisača među nogometašima pa je vrijeme da ga vidimo na djelu.

– Bišćana bih volio pobijediti, ali to je mission impossible! Morao bih ozbiljno trenirati. Jednom sam mu rekao da mi samo treba da dva mjeseca treniram i dobit ću ga. Nikad ta dva mjeseca nisu došla i stalno mi govori da ga nikad neću pobijediti. Imali smo i svakakvih oklada, jedna je bila da plaća janjca kad mi prvi put u životu pukne žica na reketu, ističe Silvije Marić. Za reketom će tako biti i Daniel Šarić, Dario Jertec te Bojan Knežević.

Tko je najbolji tenisač među nogometašima? Doznat ćemo ovog vikenda u Novalji. Mnogim bivšim “vatrenima” tenis je drugi najdraži sport, ali jedno ime ističu svi: Igor Bišćan. Iako ne igra više tako puno, svakako je možda i najbolji. No i izbornik mlade reprezentacije ima priliku dokazati se u ovom društvu. Kako reprezentativnih obveza do jeseni nema, vrijeme je za – reket!

Na ovom zanimljivom turneju koji privlači veliku pozornost javnosti i medija nastupa 200 rekreativnih tenisača, a vodi se žestoka bitka za vrh u ukupnom poretku. Turnir se održava na terenima Teniskog kluba Novalja, Zeleni put 4, Sportski centar Cissa – Novalja.

Turnir se odvija u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Igra na dva dobivena seta, a kako mečevi ne bi predugo trajali računa se od 2:2 u svakom setu. Novalja je ovog vikenda centar sporta uz legende nogometa i tenisa, a posjetitelje očekuju prave sportske minute i odličan sportski spektakl.

Veliko finale u Novalji održava se u nedjelju poslijepodne. – Svim teniskim rekreativcima želimo puno uspjeha na našim terenima i da uživaju u Novaljskom suncu. Novalja je spremno dočekala ovaj turnir i veselimo se svakom meču. Drago nam je što su brojna imena rekreativnog tenisa i poznate javne osobe na turniru u Novalji te svima želimo puno uspjeha, istaknula je Marina Šćiran Rizner direktorica Turističke zajednice Grada Novalje.

Naslovna fotografija: Davor Strenja

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.