NOVALJA/ Hotel Terra/ Svibanjska ponuda s degustacijom sira/ dvije noći za dvoje 1350 kn

Obiteljski Hotel Terra nalazi se u Novalji na otoku Pagu, nedaleko od centra grada te u blizini poznatih turističkih destinacija, Vrtovi Lunjskih Maslina, ornitološki rezervat Blato Rogoza i antički vodovod Talijanova Buža. Mali obiteljski hotel s 4 zvjezdice sa smještajnim kapacitetom od 15 moderno opremljenih soba i 1 apartmanom u sklopu kojeg je restoran s terasom, unutarnjom salom i aperitiv barom.

Za naše posjetitelje „vjesnike proljeća“ pripremili smo paket aranžmane koji uključuju noćenje sa doručkom te degustaciju najboljih paških sireva pripremljenih na tradicionalan način uz zdravicu sa vrhunskim hrvatskim vinima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Izaberite jednu od opcija noćenja i provedite nezaboravno iskustvo proljetnog odmora u obiteljskom Hotelu Terra u Novalji. U ponudi su sljedeće opcije:

1. 3 dana/2 noćenja za dvije osobe; Noćenje sa doručkom, Rana prijava/Kasna odjava + Degustacija domaćih sireva i vrhunskih vina = 1.350,00 HRK
– nadoplata za treću osobu iznosi 390,00 HRK

2. 4 dana/3 noćenja za dvije osobe; Noćenje sa doručkom, Rana prijava/Kasna odjava + Degustacija domaćih sireva i vrhunskih vina = 1.990,00 HRK
– nadoplata za treću osobu iznosi 590,00 HRK

Sobe su opremljene smart card sustavom, telefonom, klima uređajem, plazma/sat tv, internet priključkom, mini barom, kupaonicom s tušem/toillete i balkonom. Također je osiguran parking za sve goste hotela.

PONUDA UKLJUČUJE:
• Noćenje sa doručkom
• Degustaciju najboljih vrsta paškog sira
• Degustaciju vrhunskih hrvatskih vina
• Ranu prijavu i kasnu odjavu (ovisno o raspoloživosti, max do 2h od standardnih termina)
• Besplatni Wi-Fi
• Besplatni parking

POVEZNICA
Kontakt: +385 95 661 8815
E-mail: info@hotel-terra.hr

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.