Novogodišnje kupanje na otoku vitalnosti

Zahvaljujući ugodnoj klimi hrabri već tradicionalno 30. prosinca sudjeluju u Novogodišnjem kupanju. Već 11 godina ovom pomalo neobičnom događanju rado se odazivaju otočani, ali i brojni gosti, pa tako stotinjak plivača zajedno točno u podne zapliva na malološinjskoj plaži Veli žal.

Ispijanje lošinjskog čaja, zdravica Novoj 2023. godini uz šampanjac, topli ogrtači, budno oko kamere i nezaboravan provod, sve to očekuje dovoljno hrabre, a ovih dana lošinjsko more mjeri 14˚C.

Ako ste Novu 2023. godinu odlučili dočekati upravo na Lošinju, 31. prosinca ujutro – Jutarnjim đirom na malološinjskom trgu nazdravlja se uz šampanjac za ispraćaj stare godine. Harmonika, šampanjac, zdravica gradonačelnice i dobro društvo dovoljan su razlog da se 31. prosinca uputi na glavni malološinjski trg.

Sam doček organiziran je na Trgu Republike Hrvatske u Malom Lošinju gdje će se za ludu zabavu pobrinuti Neno Belan i Fiumensi. Dođite, zaplivajte i pokažite svima zašto je LOŠINJ OTOK VITALNOSTI!

Naslovna fotografija: Sandro Tariba, izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.