Od humanitarnih koncerata do Susreta klapa otoka Hvara

U utorak, 4. kolovoza u 21 sat, u Vrboskoj će se održati osmi po redu Susret klapa otoka Hvara. Koncert će se upriličiti na drugom mostu gdje su se prije održavali humanitarni ponoćni koncerti klape Kaštilac iz Vrboske , a upravo iz tih koncerata razvio se ovaj susret klapa. Smotra klapa otoka Hvara događaj je koji okupi sve otočne klape, a na repertoaru izvođača se nalaze kako stare tradicionalne klapske pjesme tako i neke moderne skladbe te se sve izvodi a capella, a svaka klapa izvodi po dvije pjesme. Dobrodošli su svi željni kvalitetne dalmatinske klapske pjesme u savršenom klapskom ambijentu.

Osim domaćina, muške klape Kaštilac , na smotri će nastupiti: ženske klape Frecija iz Jelse i Bodulke iz Hvara, muške klape Priženca iz Svirača, Pharia iz Velog Grablja, Galešnik iz Hvara, Faroski kantaduri iz Starog grada te mješovita klapa Sv. Duha iz Vrbanja.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Gledalište će za ulazak biti otvoreno u 20:30 sati pa organizatori mole posjetitelje da dođu na vrijeme kako bi se izbjegle gužve i ispoštovale propisane epidemiološke mjere.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.