Od sljedećeg vikenda Art park u zagrebačkom Ribnjaku

“Odiseja u svemiru: 2021.” tema je umjetničkog projekta Art park, koji će se i ove godine održati u parku Ribnjak. Očekujte živopisnu street art galeriju na otvorenom koja će vas lansirati direktno među planete.

Stari park i nova lokacija uz Centar mladih Ribnjak, u najljepšoj zagrebačkoj hladovini, bit će mjesto svemirskih avantura. Lansiranje letjelice Art park 006 zakazano je za vikend 11., 12. i 13. lipnja, kada posjetitelji mogu očekivati svježe oslikanu i osmišljenu street art galeriju, odličan glazbeni program i ugodno druženje svih poznatih i dragih lica. Ovogodišnja krovna umjetnička tema “Odiseja u svemiru: 2021.” i vodi nas na jedno posebno putovanje.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji veliki zidni mural potpisuje umjetnički kolektiv Jutarnja šetnja, zbog kojih će biti gušt prošetati Ribnjakom. Kolektiv će oslikati 60 metara dugi zid, a tema je svemir, no kako ne bi previše otkrivali ekipa Jutarnje šetnje poziva vas da dođete u petak i lansirate se zajedno s njima u tom smjeru.

We recycle, we upcyle, we make old things look new. 🌿Čekajte da nas vidite u petak 😁Construction powered by Chromos boje i lakovi & Bačelić Profi Shop #artparkzagreb #artparkribnjak #artparkzagreb2021

Posted by Art Park Zagreb on Monday, June 7, 2021

Art park program do 4. rujna

Na vikend otvorenju Art parka posjetitelji mogu očekivati sate i sate dobre glazbe. Najfinije glazbene taktove u petak će birati Jeff Jarunsky i Kuna te će pripremiti publiku za uzbudljivu subotu, kada nastupaju majstorski poznavatelji plesne glazbe Carlito i Zak. Subota je rezervirana i za koncert zanimljivog dua La papa, koji čine Nikola Dabac (ukulele, vokal) i Stanislav Kovačić (violončelo, prateći vokali). Laganu nedjeljnu popodnevnu vožnju preuzet će DJ Jogurt uz sportsko opuštanje i stolni tenis.

Nakon vikenda, Art park na Ribnjaku svakodnevno će ostati otvoren za druženja sve do 4. rujna 2021. Posjetitelji u nastavku ljeta mogu očekivati brojne radionice za velike i male, glazbene i filmske večeri, jutarnje satove joge, program posvećen održivosti, recikliranju i “zelenim pričama”, sate i sate stolnog tenisa, ljuljanje na Ljuljački za čitanje, redovite vintage buvljake, piknike, izložbe i prezentacije mladih umjetnika te još mnogo sadržaja za sve generacije.

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba te podršku prijatelja i sponzora Festivala. Detaljne informacije pratite putem službene stranice, te službenog Facebook i Instagram profila.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.