Najfotogeničnija mjesta ovog proljeća su Omišalj i Njivice

Približava nam se blagdanski tjedan, koji za sve goste Omišlja i Njivica označava i početak tople, proljetne predsezone. U Omišlju i Njivicama se vesele zajedničkim druženjima sa sezonskim posjetiteljima njihovih mjesta, kao i turistima koji su od početka godine smješteni u kampu Omišalj, te u Aminess Njivice resortu – hotelu Magal, kampu Atea i Gaia Green Villas otvorenom početkom travnja.

Uskrsni tjedan započet će kreativnim radionicama koje će se održati od ponedjeljka do četvrtka – od 11. do 14. travnja – u prostorijama DC-a Kijac s početkom u 17:30 sati, stoga se pozivaju sve vrijedne ruke i ručice svih uzrasta da na vrijeme i uz pomoć Udruge Obitelj za mlade pripreme svoje uskrsne dekoracije.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na dan svetkovine Uskrsa, 17. travnja, nakon sv. Mise vjernike očekuje podjela pinci ispred župne crkve u Omišlju i Njivicama.

Turistička zajednica Općine Omišalj i Mjesni odbori Općine Omišalj pozivaju sve da im se pridruže u što većem broju na Uskrsnom doručku na Placi u Omišlju i Njivicama, u ponedjeljak 18. travnja s početkom u 11:30 sati. Uz tradicionalna uskršnja jela i fritaju, gosti će moći uživati i u nastupu folklorne sekcije KUD-a Ive Jurjević u Omišlju.

Istoga dana navečer, u 19.00 sati u župnoj crkvi Rođenja BDM u Njivicama koncert će održati Klapa Kastav, koja je za sve okupljene pripremila bogati crkveni repertoar.

Svim posjetiteljima i gostima ova dva pitoreskna mjesta iz TZO Omišalj poručuju da se najfotogeničnija mjesta ovog proljeća nalaze upravo kod njih – klupice dekorirane u proljetno cvijeće u žutoj, bijeloj i zelenoj boji s lakoćom će se uklopiti u fotografije, a želja im je da fotografije podijelite s njima koristeći #visitomisaljnjivice.

Foto: TZO Omišalj

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.