Osiječki Božićni tramvaj najosvjetljeniji tramvaj u Hrvatskoj

Vožnja božićnim tramvajem jedinstveno je adventsko iskustvo u slavonskoj metropoli Osijeku. Ove godine na redovnoj liniji voze dva prigodno ukrašena tramvaja koja možete uhvatiti svakog dana i doživjeti nezaboravnu adventsku vožnju gradom na Dravi koja je započela još 2011. godine.

Prepoznatljivi, tradicionalni, najosvjetljeniji tramvaj u Hrvatskoj, Božićni tramvaj posjećuje gotovo 15.000 ljudi u sezoni i ove godine je zabljesnuo u punom sjaju.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Raspored vožnje blagdanskog tramvaja možete pronaći na LINKU.

Veličina grada ne definira se brojem kilometara ili brojem stanovnika već mjeri se veličinom srca, snagom duha, dobrotom ljudi. Za Osijek se već dugo govori da je „grad po mjeri čovjeka“ i dovoljno je veliki da ispunite svoje potrebe, želje, snove i dovoljno mali da se osjećate sigurno, ugodno i prisno. Dovoljno veliki da organizira najdužu šetnju gradom, dovoljno mali da u kratkom vremenu prilagodi koncept adventskog slavlja trenutnoj situaciji.

Osječani su svoj Advent osmisli kroz koncept  „nije stajanje nego kretnja, i nije mjesto nego šetnja“. Adventiranje zamišljeno kao kretanje po blagdanski ukrašenim lokacijama oživjelo je Osijek, pokazalo karakter i duh Osječana i oživjelo sjećanja na neka druga vremena, kada su svakodnevna šetnja i pune ulice bile glavni motivi dobre zabave u Osijeku za sve generacije.

jedini pravi uspjeh Adventa su sretni i nasmijani ljudi. Pozitivne emocije, sjaj u očima, zahvalnost, zajedništvo čega u slavonskoj metropoli koja punim plućima živi 354 dana u godini ne nedostaje.

Fotografije: Facebook Turistička zajednica Grada Osijeka

Članak se nastavlja ispod oglasa

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.