Osmisli kreativan itinerer i osvoji tri noćenja s doručkom

Probudite svoju kreativnost, osmislite itinerer, odnosno isplanirajte putovanje i osvojite nagradu. Već smo pisali kako je Hrvatska turistička zajednica pokrenula novu blagdansku komunikacijsku platformu “Croatia Full of Magic”. Uz uživanje u foto i video materijalima hrvatskih destinacija, do sredine siječnja 2021., putem društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter možete sudjelovati i u nagradnom kreativnom natječaju. Radi se o natječaju “Osmisli kreativan itinerer” koji je namijenjen domaćim gostima.

Sudjelovanjem imate prigodu osvojiti različite poklon pakete ili jednu od dvije glavne nagrade. Prva nagrada je vikend iz bajke, odnosno tri noćenja s doručkom u hotelu Frankopan u Ogulinu. Tri noćenja s doručkom, no u samom srcu Brodsko-posavske županije na ranču Ramarin, druga je nagrada kreativnog natječaja, a ostalih osam natjecatelja primit će poklon pakete Hrvatske turističke zajednice.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U kreativnom natječaju “Osmisli kreativan itinerer” sudjelovati mogu svi državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina. Potrebno je ispod fotografije vezane uz kreativni natječaj ostaviti komentar u kojem će biti izrađen idealan itinerer za godišnji odmor. Itinerar treba biti dug do 100 znakova i vezan isključivo za odredišta u Hrvatskoj. Potrebno je opisati neku skrivenu destinaciju ili kutak, neiskorišteni turistički potencijal, najbolje mjesto za fotografiranje, skrivenu plažu, kupalište, šetnicu, najljepši pogled, lokalni specijalitet i slično.

Nagradni natječaj traje od 18. prosinca 2020. do 6. siječnja 2021. do ponoći. Pobjednike će izabrati tročlani žiri, a dobitnici će se javno objaviti 11. siječnja 2021. na Facebook stranici Hrvatske turističke zajednice. Više informacija o kreativnom natječaju možete pronaći putem ove POVEZNICE.

Naslovna fotografija: Aleksandar Gospić/ Hrvatska turistička zajednica

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.