Otkrijte bisere Vodnjanštine pješice ili biciklom

- Oglas -

Područje Vodnjana sa površinom od 105,6 četvornih kilometara, nudi atraktivan i raznolik prirodni okoliš, bogatu kulturno‐povijesnu baština i povoljnu klimu.

Turistička zajednica Grada Vodnjana-Dignano na području Vodnjanštine kroz godine je uredila i označila pet biciklističkih staza i jednu pješačku stazu. Ljubitelji pješačenja i biciklizma pronaći će na Vodnjanštini ono što im odgovara. Bit će dovoljne udobne cipele i dobra volja: ostalo, sportska dvorana pod vedrim nebom vam je već dostupna.

Biciklističke i pješačke staze idealan su način za otrkivanje njezinih prirodnih i kulturnih ljepota. Maslinici, šume i lokve, kažuni i suhozidi, tajanstvene crkvice i drevne ruševine, arheološka nalazišta – sve njezine ljepote skrivene na prostranom teritoriju Vodnjanštine mogu se posjetiti.

Radi dodatne promocije ovog segmenta turizma, promocije outdoor-a, Turistička zajednica grada Vodnjana u suradnji s MedVid produkcijom realizirala je dva nova promo spota.

Prvi je namijenjen promociji cikloturizma Vodnjanštine a drugi trekkingu i pješačenju. Kroz ove promotivne spotove prikazane su ljepote Vodnjanštine, od Vodnjana do Svete Foške, kažuna, zalazaka u Peroju i Barbarigi, šetnica i plaža, staze uronjenih među maslinike i okruženih suhozidima. Posjetiteljima je na raspolaganju preko 80 kilometara označenih biciklističkih staza te desetak kilometara pješačkih staza.

Novi video materijali mogu se pogledati na web stranici Turističke zajednice Vodnjana te na društvenim mrežama, a koristiti će se za promociju.

Izvor fotografija: Turistička zajednica grada Vodnjana

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.