Nijedan čovjek nije otok sam za sebe, vi pronađite svoj na otoku Pagu

Autor

Kategorije

- Oglas -
- Oglas -

Novi promotivni turistički video spot otoka Paga poručuje “No Man is an Island..yet we are all looking for one…”. Otok Pag postaje destinacija jedinstvene turističke ponude, od prvih kadrova na Paškom mostu do najsjevernije točke na punti Luna.

“Sve ljepote našeg najdužeg jadranskog otoka sažete su u ovaj promotivni film kojim je bila želja pokazati koliko volimo svoj otok Pag i želimo toplu cjelogodišnju dobrodošlicu turistima koji nam dolazeˮ, poručuju iz turističkih zajednica otoka Paga.

Putujemo kao turisti da bismo se kao prijatelji ili obitelj povezali jedni s drugima, ali i s našim domaćinima, novim krajevima i predivnom prirodom, kulturnom baštinom, nezaboravnim događajima i otočnom gastronomijom. Nijedan čovjek nije otok sam za sebe, vi pronađite svoj na otoku Pagu!

Redakcije Turističkih priča i portala HrTurizam tjedan dana radile su s otoka Paga i ovaj video je i naš oproštaj od ovog magičnog i posebnog otoka na koji se sigurno vraćamo. Naime toliko je priča koje nismo stigli ispričati u samo sedam dana te je povratak nužan, a s radošću iščekujemo novo druženje i istraživanje Paga. Umjesto poziva sviima preporučamo da pogledate video…. ostalo će doći samo.

Hvala Turističkoj zajednici grada Novalje koja nas je pozvala na Pag i omogućila nam da upoznamo ovaj poseban otok.

- Oglas -

Autor

Kategorije