Park prirode Lonjsko polje kao sredstvo plaćanja uveo bitcoin i druge kriptovalute

Park prirode Lonjsko polje prvi je park u Hrvatskoj, ali i šire, koji od 1. kolovoza svojim posjetiteljima omogućuje posjet Parku i konzumiranje ostalih sadržaja iz ponude uz mogućnost plaćanja kriptovalutama.

Kupnja ulaznica za vožnju čamcima na solarni pogon po rijeci Strug poznatoj kao “Slavonska Amazona”, obilazak “Posavskog safarija” – tradicijskog pašarenja, obilazak ornitološkog rezervata Krapje đol te promatranje polja s novih promatračnice “Ptica kosac”, “Bijela roda” ili “Vrška” kao i sve usluge i suveniri mogu se platiti kriptovalutama putem Eletrocoin PayCeka.

– Drago nam je da smo prvi park prirode koji je uveo ovu uslugu. Zasigurno time potičemo i ulagače u kriptovalute na promišljanje o važnosti zaštićenog područja, njegove održivosti ali i uživanje u prirodnim ljepotama, istaknula je Marija Kušmiš, ravnateljica Javne ustanove “Park prirode Lonjsko polje”.

Iz Electrocoin d.o.o. ističu kako je interes poslovnih subjekata za uvođenjem plaćanja njihovih proizvoda i usluga kriptovalutama u stalnom porastu te kako iznimno veseli činjenica da taj trend nije isključivo vezan za tvrtke iz segmenta tehnologija i financija. Odličan primjer za to je i izvrsna suradnja s Parkom prirode Lonjsko polje koji je prepoznao potencijal implementacije PayCek sustava naplate kriptovalutama u svoje poslovanje i time pokazao ne samo da ide u korak s tehnološkim trendovima budućnosti već da je i prepoznata potreba nove generacije potrošača.

Naslovna fotografija: Čamac na solarni pogon/ Ninoslav Vizjak, JU Park prirode Lonjsko polje

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.