Koristite pogodnosti CRO card-a i u objektima Plave lagune

Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice – CRO card. Od sada svi nositelji Hrvatske turističke kartice mogu u čvrstim objektima Plave Lagune, kao i u mobilnim kućicama u kampovima Istracamping-a ostvariti popust od 10% za rezervacije kroz pozivni centar Plave Lagune i preko internetskih stranica Plave lagune i Istracamping-a.

Iz Plave lagune poručuju kako su se uključili u ovaj projekt s ciljem poticanja domaćih gostiju da svoje odmore ostvaruju u Hrvatskoj. Plava Laguna poziva sve zainteresirane da koriste svoje CRO card turističke kartice za svoje vikend odmore ili svoj ljetni odmor u njihove objekte u Poreču, Umagu i Rijeci. Gosti mogu odabrati smještaj u jednom od četiri Resorta, 25 hotela ili 13 apartmana. Ocjenjuju kako je Hrvatska turistička kartica sjajan projekt kojim se potiče domaći turizam, što je iznimno važno i u ovo vrijeme pandemije, posebice stoga što će i ostale zemlje Europe željeti zadržati domaće goste u svojim zemljama.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Plava Laguna d.d. je kompanija iza koje stoji već više od 60 godina uspješnog rada i razvoja, temeljenog na ekološkim principima i održivom razvoju, tijekom kojeg je konstantno zauzimala lidersko mjesto u hrvatskom turizmu. U svojim smještajnim kapacitetima, oplemenjenim i prilagođenim gostu kroz stalna ulaganja, dnevno može ugostiti preko 43 tisuće gostiju, čime na godišnjoj razini ostvaruje preko 4,8 milijuna noćenja.

Hrvatska turistička kartica projekt je Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva turizma i sporta s ciljem povećanja potrošnje hrvatskih građana u ugostiteljstvu i turističkim sadržajima na području cijele Republike Hrvatske. Novčana sredstva, u iznosu do 2.500 kuna neoporezivoga primitka godišnje, poslodavci mogu isplatiti svojim radnicima, a kojima nositelj turističke kartice može tijekom godine podmirivati svoje troškove za korištenje usluga i proizvoda unutar turističke ponude. Tako turističkom karticom možete plaćati usluge smještaja i konzumaciju hrane i pića u ugostiteljskim objektima, usluge putničkih agencija i turoperatora, paket aranžmane, boravak u objektima privatnih iznajmljivača te najam brodova – jednom riječju, na svim mjestima koja prihvaćaju plaćanje bankovnim karticama.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.