Smještajni objekti Plave Lagune dobitnici priznanja Travelers’ Choice Winners 2021.

Hoteli Park Plava Laguna i Materada Plava Laguna u Poreču ponosni su vlasnici priznanja TripAdvisora Tripadvisor – Travelers’ Choice Winners 2021. Svega 10% svjetskih hotela ulaze u ovo prestižno društvo.

Riječ je o priznanju koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu – TripAdvisor. Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju među najbolje objekte na TripAdvisoru.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Zahvaljujemo na prestižnom priznanju, posebice što iz godine u godinu naši objekti zadržavaju ovo priznanje koje se temelji na recenzijama gostiju. Ove godine nam je to posebno važno jer nam je prioritet da gosti koji nam dođu budu izrazito zadovoljni. Mnogo smo uložili i u sigurnost naših objekata, dio smo Safe Stay in Croatia nacionalnog programa te naši objekti nose i međunarodnu oznaku sigurnosti “Safeguard Beaureau Veritasa”, što je jamac sigurnosti našim gostima. Velika većina naših radnika do špice sezone bit će i u potpunosti cijepljena, ističu u Plavoj Laguni.

Plava Laguna posluje u Poreču, Umagu i Rijeci, te u svom portfelju ima 20 hotela, 10 apartmanskih naselja i devet kampova koji posluju pod brendom Istra Camping. U svojim objektima može istovremeno ugostiti oko 43 tisuće gostiju, a zapošljava oko tri tisuće radnika.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.