Plesni spektakl u Crikvenici: Božićna bajka uz 600 mažoretkinja

U subotu, 10. prosinca, u 10 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održat će se natjecanje mažoretkinja pod nazivom Božićna bajka – Christmas Fairytale. U Crikvenicu će stići 600 mažoretkinja zajedno s pratnjom, delegatima, sucima i predstavnicima iz Hrvatske, Slovenije, Češke i Poljske. Natjecatelji će se predstaviti sa gotovo 250 koreografija u pet dobnih razreda, a natjecanje će se održati prema pravilima Svjetske asocijacije – WAMT.

Vikend je u Crikvenici u znaku plesa i blagdana uz bogat natjecateljski program i pregršt božićne čarolije, glazbe, kostima i koreografija. Tim koji bude najbolji ponijet će titulu za The Best Christmas Spirit i božićni pehar. Po završetku natjecanja su svi sudionici pozvani da se pridruže Adventu u Crikvenici.

Ulaz je slobodan pa iskoristite priliku uživati u plesnom spektaklu koji organizacijski potpisuje
Plesni klub “Fiume” pod pokroviteljstvom grada te Turističke zajednice Crikvenice.

Poznato je kako Rivijera Crikvenica kroz godinu okuplja veliki broj sportaša zahvaljujući brojnim sportskim manifestacijama. Pa tako ovog vikenda osim plesa u Crikvenici, majstori brzopoteznog šaha okupljaju se u Selcu.

Šahovski klub Crikvenica organizira Adventski ekipni brzopotezni turnir u nedjelju, 11. prosinca, u 10 sati u hostelu Karlovac u Selcu. Prijave su otvorene još tri dana a sve detalje pronađite na LINKU.

Izvor i foto: TZ Grada Crikvenice
 

 

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.