Počinje Adventski šušur u Novalji

Novalja u subotu 4. prosinca 2021. godine započinje s Adventskim šušurom 2021., tradicionalnom manifestacijom koja donosi brojna događanja svojim bogatim blagdanskim programom. Blagdanski ugođaj i advent uz more primamljiva je kombinacija za vikend na Pagu.

Adventski šušur za sve dječje uzraste isprepleten je raznim kreativnim radionicama, projekcijama animiranih i igranih filmova te kazališnim predstavama. Kućica Djeda Božićnjaka svoja vrata otvara 07. prosinca, a uz kućicu omiljenog djedice održat će se i prigodni Božićni sajam Dječjeg vrtića Carić iz Novalje.

Novaljski Adventski šušur posjetit će i Vlakić Tomica koji će na oduševljenje mališana voziti u periodu od 06.12.2021. do 06.01.2022. godine, u jutarnjim i večernjim satima.

Svakog vikenda održava se i Sajam domaćih proizvoda, uz nastup klape Munita, grupa Furešti, Kanela i The Frequencies banda te Gradske glazbe Pag, a za vaša nepca Novalja nudi bogate gastro doživljaje uz Bakalarijadu, Makarunijadu kao i jela pripremljena od janjetine.

Novaljski raspivani Božić i Nova godina uz Massima

Tradicionalni Novaljski Raspivani Božić u svom već 24 godina rezerviranom terminu, 26.12.2021. okupiti će sve klape otoka Paga, uz gostujuće klape koje se rado odazovu ovoj glazbenoj poslastici.

Staru godinu Novalja ispraća uz bogatu ponudu domaćih delicija na Trgu Bazilike i izvanrednog Massima, čiji nastup zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Adventski program osim u Novalji organizirati će se i u Vrtovima lunjskih maslina te u Staroj Novalji.

Organizatori Adventskog šušura su Grad Novalja, Centar za kulturu Grada Novalje te Turistička zajednica grada Novalje.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.