Pop Up by The Lake: Ljeto je u gradu!

Ovog četvrtka, započelo je drugo izdanje Pop Up Summer Gardena na Bundeku. Nakon nekoliko uspješnih ljetnih priča na Tuškancu i prošlogodišnje manifestacije na najljepšem zagrebačkom jezeru Bundek i ovo se ljeto družimo upravo tamo kao Pop Up by The Lake.

Pop Up By The Lake donosi mnoštvo glazbe, događanja i raznih aktivnosti. Za najmlađe tu su i zanimljive aktivnosti poput umjetničkih i ECO radionica, face-paintinga i Pop up instalacija u organizaciji Muzeja Iluzija.

Odrasli će uz navedeni atraktivni filmski i glazbeni sadržaj također moći uživati u slikanju na otvorenom – Pineli & Vino radionicama u organizaciji Art Botega powered by Vinarija Trs. Glazbeni okvir manifestacije upotpunit će nastupi brojnih domaćih DJ-a te akustičnih bendova svih žanrova, a posebna poslastica za ljubitelje filma su filmski klasici u kojima ćete moći uživati ispod otvorenog neba.

SUPER GASTRO PONUDA

Vrhunske ljetne koktele pripremat će naši iskusni barmeni, a za pripremu klope koja budi okusne pupoljke i nudi pravi kraljevski tretman nepcu zadužen je TAIKA BY SHERPA koji će pripremati burgere s tartufima, ljetne salate a naći će se zalogaji i za najmlađe. Na samom otvorenju moći ćete uživati u pravim ljetnim zvukovima uz DJa Lucu Goyu kojeg će na saxu pratiti Vanja Ileković, a na perkusijama Marin Gregov.

Bijeg od zagrebačke vrućine i betonske džungle do zelene oaze Pop Up By The Lake-a bit će moguć do početka srpnja a sve detalje otvorenja, programa i najave događanja možete pronaći i pratiti na službenoj Facebook i Instagram stranici manifestacije.

ECO AWARE

Važno je napomenuti da je ove godine Pop Up by The Lake odlučio minimalizirati svoj negativni utjecaj na klimu i u suradnji s Magic Forrest i projektom O2 smanjiti svoj karbonski otisak i tako pridonijeti “CO2” neutralnosti festivala.

KAKO?

Pomoću njihove aplikacije izračunati ćemo svoj karbonski otisak i zasaditi drveće.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.