Pop Up Summer Garden – Bundek se pretvara u urbanu ljetnu oazu za sve generacije

Na livadi kod južne strane jezera Bundek kreće još jedno ljetno izdanje Pop Up Summer Gardena na najljepšem zagrebačkom jezeru. Urbana oaza sa svojim programom i dizajnom postala je jedna od najomiljenijih lokacija u gradu. Osim svakodnevne raznolike ponude piće i hrane te glazbenog programa do 7. srpnja očekuje vas pregršt dodatnog sadržaja poput Pop Up film festivala, stand up nastupa, raznih radionica, satova joge, design cornera te mnogih drugih…

music box
Izvor fotografije: Pop Up Summer Garden

Uz jezero Bundek, bujno zelenilo i vedro nebo, ova lokacija postaje jedna od najprivlačnijih, dok dugo, toplo zagrebačko ljeto dobiva dodatni šarm i mnoštvo novih sadržaja za sve generacije. Dolaskom ljeta Pop Up By The Lake postaje tvoje omiljeno mjesto za opuštanje, druženje s prijateljima uz odličnu glazbu i gledanje filmova pod zvjezdanim nebom kraj jezera.

Super sadržaji i bogata gastro ponuda na Bundeku

Ove godine sadržaj je još bogatiji. Tako da će se uz glazbeni program na lokaciji održavati razne radionice i aktivnosti. Za najmlađe su pripremljene radionice popularnog Odgoja s glazbom na kojoj će uživati i mališani i roditelji. Odrasli će uz navedeni atraktivni filmski i glazbeni sadržaj također moći uživati i u radionici izrade parfema, satovima joge pod vedrim nebom powered by Row Spirit, a od ove godine i stand-up nastupima domaćih komičara.

kokteli
Izvor fotografije: Pop Up Summer Garden

Proizvode lokalnih kreativaca i dalje ćete moći kupiti na Design Corneru, a ukoliko si vlasnik psa pripremljen je i Dog Day powered by O’Hana. Glazbeni okvir manifestacije upotpunit će nastupi brojnih domaćih DJ-eva te akustičnih bendova svih žanrova. Posebna poslastica za ljubitelje filma su filmski klasici u kojima ćete moći uživati ispod otvorenog neba.

Vrhunske ljetne koktele pripremat će iskusni barmeni. Za pripremu klope koja budi okusne pupoljke i nudi pravi kraljevski tretman nepcu zadužen je TAIKA BY SHERPA koji će pripremati burgere s tartufima i vege poslastice powered by Sana, a naći će se tu i zalogaji za najmlađe. Na samom otvorenju moći ćete uživati u pravim ljetnim zvukovima uz Stanka Bondžu.

bundek Pop Up Summer
Izvor fotografije: Pop Up Summer Garden

Bijeg od zagrebačke vrućine i betonske džungle do zelene oaze Pop Up By The Lake-a moguć je do početka srpnja. Sve detalje otvorenja, programa i najave događanja možete pronaći i pratiti na službenoj Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Pop Up Film Festival

Ima li ljepše ljetne večeri nego gledati najdraži film sjedeći uz jezero ispod zvjezdanog neba? Od 9. lipnja organizatori omogućuju upravo taj osjećaj i to u sklopu POP UP BY THE LAKE. Na jezeru Bundek imate priliku pogledati popularne filmove poput Barbie, Encanto, Wonka, The Guardians of the Galaxy Vol.3, A Dog‘s Journey i Napoleon.

bundek Pop Up Summer
Izvor fotografije: Pop Up Summer Garden

Ulaz je besplatan, a potrebno je samo ponijeti dekice i jastuke.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.