Preko 300 fotografija Adventa u Zagrebu

Adventi diljem Hrvatske održali su se u nešto izmijenjenom izdanju u odnosu na protekle godine. Tako je bilo i u Zagrebu, gdje je program bio prilagođen epidemiološkim mjerama uz naglasak na odgovorno ponašanje i virtualne aktivnosti. Prošlogodišnji Advent Zagreb održao se pod sloganom “Osjetite svjetlost”, a kako bi se prilagodila novonastalim okolnostima, Turistička zajednica grada Zagreba osmislila je kampanju #SvjetlostAdventa, te je tijekom njenog trajanja, pozvala svoje sugrađane, ali i sve one koji vole Zagreb, da se uključe i postanu dijelom zagrebačke božićne bajke. Svi zainteresirani tako su svoje fotografije mogli poslati putem društvene mreže Facebook uz korištenje hashtagova #SvjetlostAdventa i #AdventLights.

– Advent Zagreb organizirali smo u doista posebnim okolnostima te nas raduje kako smo u mjesec dana trajanja naše interaktivne kampanje primili više od 300 prekrasnih fotografija. Po njenom završetku, kreirali smo i poseban #ZagrebLoop, odnosno video koji sadrži adventske fotografije pristigle iz svih dijelova Zagreba i Hrvatske. Doseg od više od 230.000 ljudi te 240.000 impresija rezultati su kampanje kroz koju je Zagreb svoju adventsku čaroliju podijelio sa svima onima koji ga nose u srcu. Naš #ZagrebLoop se može pogledati na službenoj adventskoj stranici Turističke zajednice grada Zagreba, ističe direktorica zagrebačke turističke zajednice, Martina Bienenfeld i dodaje kako su projektom #SvjetlostAdventa nastojali potaknuti sugrađane da se uključe te na taj način daju svoj jedinstven doprinos Adventu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Pozitivne emocije te osjećaj zajedništva koji ga je obilježio, najljepši su poklon Zagrebu i od srca zahvaljujem svima koji su se uključili u kampanju te na taj način pridonijeli izvanrednom, ali isto tako i posebno emotivnom Adventu.

Nakon izazovne 2020. godine, a uz mnogo nade i optimizma, očekujemo kako će se višestruko nagrađivani zagrebački Advent ove godine vratiti u svom punom sjaju te nas sve skupa ponovno povezati. Do novog Adventa uživajte u fotografijama zagrebačkog Adventa.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.