Pripremite se za uskrsne radosti na Rivijeri Crikvenica

Proljeće vas zove da iziđete van i uživate u suncu i šarenilu boja, a ako ste ovoga vikenda na Rivijeri Crikvenica iskoristite priliku da se zabavite na kreativan način i naučite nešto novo.

Kako nam se približava najveći kršćanski blagdan Uskrs, članice Društva „Naša djeca“ iz Crikvenice uz pomoć Turističke zajednice Grada Crikvenice organiziraju Uskrsnu radionicu u subotu, 9. travnja 2022. s početkom u 10:00 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici.

Ova je kreativna radionica namijenjena djeci koja će imati prigodu okušati se u oslikavanju jaja dekupaž tehnikom ili pijeskom u boji, te izradi cvjetova od krep papira. Osim toga, djeca će vjerojatno uživati bojeći bojanke s raznim uskršnjim motivima ili se izraziti kroz oslikavanje kartonskih jaja.

Ni roditeljima u pratnji neće biti dosadno, jer su organizatori i za njih pripremili kreativan program. Stariji posjetitelji će moći naučiti kako se pletu maslinove grančice, a svoje uratke mogu dan nakon radionice – na Cvjetnicu – ponijeti u crkvu.

Provesti vrijeme s obitelji, u kreativnom radu, najljepši je način za ulazak u blagdansko raspoloženje i proslavu Uskrsa.

Svi su pozvani posjetiti Crikvenicu i Selce i na Uskršnji vikend. Probudite svoja osjetila te isprobajte provjerenu formulu za dobar blagdanski provod – more, sunce, primorska glazba, ukusna hrana i gostoljubivi domaćini.

Uz puno smijeha i veselja pridružite nam se u Crikvenici i pripremite se za uskrsne radosti!

Foto: TZG Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.