Provedite Uskrs u Novom Vinodolskom uz dobru zabavu i gastro specijalitete

spot_img

Proljeće je na vratima, a s njime nam dolazi i Uskrs, kojeg će u Novom Vinodolskom i ove godine proslaviti uz već tradicionalni, veliki Uskršnji doručak. Za sve posjetitelje pripremljen je niz događanja koja će oplemeniti i obogatiti obiteljske i prijateljske trenutke ovog Uskrsa.

Novi Vinodolski
Foto: Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski

Uoči blagdana održale su se dvije radionice pletenja maslinovih grančica u organizaciji Narodnog muzeja i galerije Novi Vinodolski, a u Uskrsnom tjednu još dvije zanimljive radionice oslikavanja uskrsnih jaja

Na sam blagdan Uskrsa, pripremljen je bogat, tradicionalni Uskršnji doručak uz jaja, luk, pincu i šunku, ali i veliku uskršnju fritaju od šparoga i 1.000 jaja koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Za odličnu glazbu i još bolji doživljaj Uskrsnog jutra pobrinut će se Trio Mareta, a Šareni svijet će i mališanima ispuniti ovaj dan smijehom, veseljem i kreativnošću uz razne igre, pjesme i interaktivne radionice od 11 do 13 sati na Korzu hrvatskih branitelja.

Svete Mise će se na Uskrs u Crkvi sv. Filipa i Jakova služiti u 8 i 10:30 sati, dok će na Uskrsni ponedjeljak Misa biti u 10 sati.

uskrs u novom vinodolskom 2024
Izvor: Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog

Stoga, pridružite se u proslavi Uskrsa u Novom Vinodolskom i zajedno s domaćinima stvorite nezaboravne trenutke pune radosti, obiteljske topline i tradicije. Organizator događanja je Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski uz podršku Grada Novi Vinodolski i udruge 51+.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.