Provjerite blagdanske avio-linije prema Zračnoj luci Split

Split će tijekom prosinca i dijela siječnja po prvi put biti povezan sa Amsterdamom i Zurichom nekoliko puta tjedno u blagdanskom vremenu. Tako je nizozemski KLM i švicarski „Edelweiss Air“, nakon odrađenih ljetnih linija prema Splitu, najavljuju i zimske linije za Resnik.

KLM do sada zimi nije prometovao prema Splitu, a liniju Amsterdam – Split imao je od početka srpnja do kraja listopada ove godine. Ove godine nastavljaju letjeti u prosincu i u siječnju iduće godine u kojima će KLM odraditi 14 operacija između Amsterdama i Splita. Amsterdam i Split bit će povezani direktnim letovima u subotu, 19.12., nedjelju, 20.12., srijedu, 23.12., nedjelju, 27.12., subotu, 02.01., nedjelju, 03.01. te četvrtak, 07.01. Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa E190 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 100 sjedala. Zrakoplovi će iz Amsterdama u Split slijetati oko podneva.

TIJEKOM ZIME REDOVNO PREMA FRANKFURTU, MUNCHENU I RIMU

Članak se nastavlja ispod oglasa

Eurowings će tijekom prosinca i siječnja po prvi put imati linije iz Dusseldorfa za Split i to njih 15 do početka veljače, te tri linije iz Sttutgarta prema Splitu. Inače, iz Zračne luke Split tijekom zime Croatia Airlines i Lufthansa prometuju redovno prema Frankfurtu, Munchenu i Rimu.

Inače još jedna dobra vijest stiže iz Finskog nacionalnog avioprijevoznika. Finnair potvrdio je povratak u Hrvatsku s dvije linije iz Helsinkija za ljetni red letenja 2021. godine. „Sigurni smo u povratak na hrvatsko tržište u ljeto 2021. godine, najavili su iz Finske nacionalne avio kompanije. Linije iz Helsinkija prema Splitu i Dubrovniku ponovno će biti važna veza između Azije i Jadrana. Linija Helsinki – Split – Helsinki prema trenutnom planu Finnaira trebala bi krenuti s redovnim direktnim operacijama od 11. svibnja 2021. godine s 5 letova tjedno (svakog utorka, srijede, četvrtka, subote i nedjelje). Na linijama su najavljeni zrakoplovi tipa A319 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 144 putnika. Finnair planira prometovati na ovoj liniji sve do početka listopada slijedeće godine.

Naslovna fotografija: Pixabay

Izvor: TZ Splitsko dalmatinske županije

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.