Prvi vinski kamp u Međimurju

Međimurje je dobilo svoj prvi Vinski kamp, i to zahvaljujući obitelji Hažić, koja je već više od 30 godina prepoznata po kvalitetnim domaćim proizvodima poput vina, jabuke i meda, a svojem Obiteljsko-poljoprivrednom gospodarstvu Hažić i Vinskoj kući, sada su dodali treću u nizu investiciju, no svakako ne i posljednju.

Osim po kvalitetnim proizvodima, obitelj Hažić, Biserka i Radenko, sa svojim kćerima Tatjanom i Valentinom, koje su nastavile obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, poznata je i po inovativnim idejama usmjerenima u sektor turizma i poljoprivrede, što potvrđuje i ovo ulaganje. Novootvoreni Vinski kamp nalazi se u Svetom Martinu na Muri. Smješten je u netaknutoj prirodi gornjeg Međimurja, na poznatoj turističkoj ruti u neposrednoj blizini Terma Sveti Martin i Mlinarske kuće uz rijeku Muru.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih šest godina proveli su projekte ukupne vrijednosti veće od pet milijuna kuna, uz ostvarenu potporu u vrijednosti od tri milijuna kuna. Izgradili su preradbeni pogon u kojem proizvode voćne sokove i sušene jabuke, nabavili opremu za vinski podrum, obnovili gotovo jedan hektar vinograda, nabavili mehanizaciju za potrebe vinogradarsko-voćarske proizvodnje, a u planu im je proširenje gospodarstva.

– Obitelj smo koja njeguje prisnost sa svojim gostima. Ona je utkana u našu svakodnevicu i važno nam je da osjete dobrodošlicu kada borave na našem gospodarstvu. Energiju i ljubav prema poslu kojeg radimo želimo podijeliti s gostima, želimo im pružiti odmor i autohtonost Međimurja, istaknula je prilikom otvorenja Vinskog kampa, njegova vlasnica Tatjana Hažić.

Kamp ima 12 parcela za kampere i osam parcela s mobilnim kućama. Tu je i priključak za električnu energiju, vodu, wi-fi, sanitarne čvorove, dječje igralište, grill zonu, uslugu pranja rublja, a dozvoljeni su i kućni ljubimci. Kamp parcele su veličine od 80 do 110 četvornih metara, a nose imena najzastupljenijih sorta vinove loze u međimurskom vinogorju.

Izvor: Međimurska županije
Fotografije: OPG Hažić/ Međimurska županija

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.