Prvi Walk & Ride uz Mrežnicu za sve ljubitelje jahanja i outdoora

Uz rijeku Mrežnicu u Karlovačkoj županiji, u nedjelju 26. rujna održat će se prvi Walk & Ride događaj. Svi ljubitelji outdoora i jahanja, uz prethodnu najavu, besplatno će moći sudjelovati na ovom događanju. Prijave se primaju na Facebook stranici Turističke zajednice Karlovačke županije.

S ciljem promocije konjičkog turizma u Karlovačkoj županiji kao destinaciji aktivnog odmora, svatko će dobiti priliku jahati konje uz predivnu Mrežnicu u pratnji vodiča te se družiti s ovim plemenitim životinjama. Licencirani vodiči biti će na raspolaganju za sve informacije o školi jahanja ili terapijskom jahanju.

Također, svi sudionici imat će priliku na istom mjestu degustirati domaće proizvode lokalnih OPG-ova. Bit će tu pekmeza i džemova, meda, bučinih koštica, prirodnih sokova i drugih voćnih i povrtnih proizvoda. Na lokaciji, osim dobre hrane, nudit će se najam kanua, čamaca, SUP dasaka te zabavnih sadržaja za djecu bez naplate, pa sadržaja neće nedostajati.

Turistička zajednica Karlovačke županije osigurala je besplatan prijevoz iz Zagreba autobusom za 100 ljudi. Uslijed velikog interesa potrebno se prijaviti online putem. Polazak je u 9:30 sati s parkirališta iza Inine zgrade u Novom zagrebu, a povratak je isti dan u 16 sati. Naravno, dobro su došli i svi s vlastitim prijevozom bilo da dolaze iz Zagreba ili iz drugih dijelova Hrvatske.

Iz Turističke zajednice Karlovačke županije pozivaju vas da, zajedno s obitelji, provedete dan za pamćenje u prirodi te se pridružite Walk & Ride događanju koji počinje u nedjelju 26. rujna u 10:30 sati kod Jungle bara u Galović selu.

Naslovna fotografija: Goran Orešković/ Turistička zajednica Karlovačke županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.