Samo za žene – priuštite si savršen spa doživljaj

Nekoliko godina unazad tržište putovanja za žene poraslo ja za 88%. U isto vrijeme broj žena koje putuju same višestruko se povećao, a stručnjaci predviđaju kako će ove godine žene na putovanja potrošiti 125 milijardi dolara.

Žene sve više vole putovati same, pa su tako solo putnice nadmašile broj samostalnih muških putnika, 67% naspram 37%. Kada putuju same žene prirodno i spontano stvaraju prijateljstva i sklapaju veze koje traju čitav život. Posebno ih nadahnjuju putovanja s drugim ženama koje su im bliske – sestrama, majkama, najboljim prijateljicama.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Solo ili u ženskom društvu, putovanja “samo za žene” rastući su trend. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nedaleko od Zadra uoči Dana žena nudi savršen doživljaj za ženske putnice, a ponuda će biti dostupna cijele godine.

U Falkenstener resortu Punta Skala kreirali su posebnu ponudu za žene. Ponuda uključuje dvije noći s doručkom i dostupna je cijele godine.

Resort je poznat po svojoj prostranosti i savršenim položajem uz dugu morsku šetnicu, vrhunskim smještajem, odličnom gastronomijom, brojnim sportskim sadržajima i najvećim spa u ovom dijelu Europe! Podijeljen na bijeli i crni dio, fascinira svojom arhitektonskom monumentalnošću, modernim dizajnom i cijelim spletom sauna, bazena i relax prostorija.

Ponuda uključuje i Signature koktel u baru Soto Voce – savršen početak vaše male ženske avanture, analizu kože lica i savjetovanje o ljepoti sa spa stručnjakom, polusatni osvježavajući tretman lica, radionicu pilinga autohtonim biljem i soli uz uživanje u sauni i bazenima te besplatni proizvod. Oduševit će vas i prezentacija spa proizvoda uz kavu ili čaj i slatke i slane zalogaje.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

NAJČITANIJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije