Pag: Jedan otok i jedna zajednička vizija

Otok Pag uskoro će biti predstavljen kroz promotivni film, koji se snima zajedničkim snagama turističkih zajednica Grada Paga, Novalje, Stare Novalje i Općine Povljana. Prvi kadrovi ovog filma snimljani su u gradu Pagu u kojem su sudjelovali članovi Kulturno – umjetničkog društva Družina, časne sestre benediktinke iz samostana sv. Margarite, čipkarica Tonći Maržić, Martina Pernar iz Paške sirane te biciklisti i nordijski hodači. Nakon grada Paga snimanje je nastavljeno na području Turističke zajednice grada Novalje, nakon čega je ekipa preselila u Staru Novalju, a posljednji kadrovi snimit će se u petak u općini Povljana.

Prema riječima direktorice Turističke zajednice Grada Paga Vesne Karavanić, film bi trebao biti dovršen za dvadesetak dana, nakon čega bi započela promocija na društvenim mrežama. Kroz promotivni film bit će predstavljena cjelokupna ponuda otoka Paga, a svaka turistička zajednica uključena u ovaj projekt dobit će i svoj zasebni promotivni film. Novu promotivnu kampanju turističkih zajednica otoka Paga financiraju turističke zajednice s porukom: “Jedan otok i jedna zajednička vizija!”.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Fotografije: Turistička zajednica Grada Paga i Elvis Šmit

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.