Subotom na Koranu tijekom rujna u Karlovcu

spot_img

Na svega pet minuta vožnje od naplatnih kućica u Karlovcu nalazi se nova šetnica uz rijeku Koranu. Smještena tik uz Aquatiku, jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj, idealna je lokacija za druženje i provođenje slobodnog vremena.

subotom na koranu

Slatkovodni akvarij Aquatika i Turistička zajednica grada Karlovca pripremili su u rujnu zanimljiv i edukativan program za sve one koji traže ideju za vikend izlet. Razne aktivnosti na otvorenom, zanimljivi edukativni sadržaji i svirka lokalnih bendova uz rijeku Koranu prilika su da upoznate Karlovac i saznate više o rijekama.

Subotama 11., 18. i 25. rujna u poslijepodnevnim satima program Subotom na Koranu donosi animacijske aktivnosti poput streličarstva, badmintona, zip line-a, vožnje na supovima i mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti za velike i malene posjetitelje.

Edukacijski dio programa prezentirat će se uz pomoć dva holograma, a posjetitelji će moći naučiti više o životinjama koje žive u rijeci i uz rijeku. Bit će tu i VR naočale pomoću kojih se može doživjeti vožnja kajakom po rijeci Korani i spuštanje niz Koranski slap.

Za dobru atmosferu pobrinut će se zanimljivi bendovi koji će svirati poznate note svake subote od 17 do 19 sati.

Naslovna fotografija: Šetnica uz Koranu/ Visit Karlovac

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.