TRASH & BURN miting američkih automobila u Svetom Martinu na Muri slavi 16 godina

- Oglas -

I ove godine na Izletištu Goričanec u Svetom Martinu na Muri, u petak i subotu, 14. i 15. lipnja, na mitingu TRASH & BURN, očekuju vas opaki američki automobili i motori iz čitave Europe, pin-up djevojke, burlesk nastupi, tattoo, vintage štandovi sa odjećom, burn-out box…

pin up
Foto: Bostjan Tacol

Posjetitelji će moći koristiti i Trash & Burn ”Taxi” Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sveti Martin.

Posjetitelji Trash & Burn-a imat će poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice u Toplicama Sveti Martin uz predočenje narukvice festivala. Trash & Burn je prošle godine ugostio preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine očekuje se nastavak tradicije i postavljanje novih rekorda.

američki automobili
Foto: Danijel Blažeka

Glazbeni dio festivala donosi top svjetske rockabilly i rock & roll bendove te DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske.

TRASH & BURN na muri
Foto: Miran Meznar

Upad se naplaćuje 6 eura po danu ili 9 eura za oba dana, a uz kupljenu ulaznicu može se i besplatno kampirati. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.