U ovom splitskom hotelu smještaj možete platiti kriptovalutama

Marvie Hotel & Health iz Splita nedavno je svoju paletu usluga proširio prema digitalnim nomadima, kroz longstay ponudu – Marvie Living & Coworking, a sada je otišao korak dalje te u suradnji s hrvatskim fintech startupom Electrocoin omogućio svojim gostima rezervaciju i plaćanje smještaja i drugih usluga putem kriptovaluta, prenosi hrturizam.hr

Marvie Hotel & Health među prvim je hotelima u Hrvatskoj koji se odlučio na ovaj potez, što ga stavlja uz sam bok svjetskih hotela i brendova koji su prihvatili ovu suvremenu metodu plaćanja. Smještaj i ostale usluge u ovom splitskom hotelu moći ćete platiti putem PayCeka s čak šest vrsta kriptovaluta, među kojima su najpopularnije Bitcoin i Ethereum.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Svakodnevno pratimo digitalne trendove jer želimo ići u korak s razvojem tehnologije te se kontinuirano prilagođavati zahtjevima naših gostiju, ističe Diana Rubić, direktorica hotela Marvie Hotel & Health te dodaje kako se ideja za uvođenja plaćanje kriptovalutama pojavila iz potrebe.

Brojni upiti koji su u posljednje vrijeme stizali na našu adresu odnosili su se upravo na mogućnost plaćanja alternativnim metodama, odnosno kriptovalutama, a što je samo pospješilo našu odluku. Naš je konačni cilj iskustvo boravka u hotelu Marvie podignuti na sasvim novu razinu – danas putem suvremene, brze i sigurne upotrebe kriptovaluta kao sredstva plaćanja, što je plod uspješne suradnje s Electrocoinom, jednim od vodećih hrvatskih financijskih startupa, koji se istakao kao predvodnik na domaćem tržištu kriptovaluta, navodi Rubić.

Osim što s kriptovalutama od sada gosti mogu rezervirati i platiti hotelski smještaj u Splitu, uz pomoć elektroničkog platnog servisa za procesiranje kriptovaluta PayCek, u hotelu Marvie Hotel & Health ovom suvremenom metodom plaćanja možete platiti i kavu, ručak te wellness usluge, neovisno o tome jeste li gost hotela ili samo boravite u destinaciji. 

Sam proces plaćanja je iznimno jednostavan, jedino što trebate imati je digitalni novčanik te poslati upit hotelu Marvie Hotel & Health putem njihove web stranice. Nakon što osoblje hotela zaprimi vaš zahtjev, u samo nekoliko koraka putem PayCek servisa vaša će rezervacija biti uspješno obavljena.

– Zadovoljstvo nam je gledati kako se broj PayCek klijenata svakodnevno povećava, osobito kada se na listi pojave inovativni klijenti s jasnim poslovnim strategijama poput Hotela Marvie. Prepoznali su potencijal plaćanja kriptovalutama te time osigurali tržišnu i konkurentsku prednost posebice kada je riječ o turistima i stranim gostima, izjavio je CEO Electrocoina Nikola Škorić.

Za očekivati je da će zbog globalne pandemije privlačenje gostiju ove sezone biti poseban izazov, pogotovo ako uzmemo u obzir iznimno veliku konkurenciju. No, praćenjem novih trendova i uvođenjem mogućnosti plaćanja kriptovalutama, uz već spomenutu ponudu za digitalne nomade, čini Marvie Hotel & Health “up-to-date” za svim najnovijim trendovima, a time i vrlo primamljivim izborom za sve one u potrazi za hotelskim smještajem koji udovoljava zahtjevima suvremenog gosta.

Foto: Marvie Hotel & Healt

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije