Upoznajte i istražite 10 hrvatskih destinacija uz FlixBus

Krenula je nova proljetna kampanja pod nazivom “Istraži Hrvatsku Flixbusom”. Putem FlixBus Facebook stranice kroz 10 tjedana u suradnji s lokalnim partnerima predstavit će se 10 destinacija. Svaki tjedan po dvoje sretnih putnika moći će osvojiti vikend putovanje uz osigurani smještaj i brojne zanimljive aktivnosti.

U suradnji s hrvatskim privatnim iznajmljivačima, hostelima, ugostiteljskim objektima i kulturnim institucijama, FlixBus želi potaknuti domaće putnike na istraživanje ljepota hrvatskih gradova i mjesta s naglaskom na brojne lokalne turističke sadržaje. Putem FlixBus društvenih mreža koje okupljaju veliku zajednicu ljubitelja putovanja, ne samo u Hrvatskoj već i Europi, kampanjom se želi dodatno promovirati Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju.

U skladu s porukom Svugdje je lijepo, ali putovati Hrvatskom je najljepše, danas (četvrtak 15. travnja) u večernjim satima putem FlixBus Facebook stranice u trajanju od 10 tjedana započinje kampanja koja nudi priliku za istraživanje 10 odabranih hrvatskih destinacija. Naime, svaki tjedan predstavit će se jedna destinacija koja će postati vikend odredište za po dvoje sretnih putnika uz osigurani prijevoz, smještaj i zanimljive sadržaje lokalnih partnera.

Tako će svi oni koji se priključe kampanji imati priliku osobno se uvjeriti i saznati koji grad leži na sedam rijeka okružen s devet planina, gdje je najljepši zalazak sunca, kako su egipatske Sfinge dospjele u Dalmaciju, što je zajedničko FlixBusu i Plitvičkim jezerima te još mnogo drugih zanimljivosti. Kampanja započinje Splitom, a savršeni vikend udvoje moći će se provesti i u Zagrebu, Varaždinu, Zadru, Rijeci, Kninu, Imotskom, Plitvičkim jezerima, Karlovcu i Osijeku.

Svi detalji kampanje te kako sudjelovati mogu se provjeriti na FlixBus web stranici ili putem FlixBus Facebooka.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.