Valamar uveo long stay uslugu – uslugu za dulji boravak

Valamar je u svoju ponudu uvrstio uslugu najma smještaja za dulji boravak, odnosno long stay uslugu od minimalno mjesec dana. Posebna ponuda duljeg boravka koja vrijedi za razdoblje do 31. ožujka može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta. Oba ljetovališta otvorena su tokom cijele godine, a radi se o Istra Premium Camping Resort 5* u destinaciji Poreč i i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

VALAMAR LONG STAY ZA POSLOVNE LJUDE I ZA OBITELJI S DJECOM

Valamar long stay uslugu mogu koristiti svi gosti koji trenutnu lokaciju svojih ureda, bilo da je ona rad od kuće ili remote working, žele zamijeniti onom u prirodi s brzom internetskom vezom i ostalim pogodnostima koje nude Valamarove izvrsno opremljene mobilne kućice u Istri i na otoku Krku. Uslugu također mogu koristiti i kompanije koje svojim zaposlenicima žele osigurati kvalitetan rad u novim okolnostima uz odlične uvjete za maksimalnu učinkovitost, digitalni nomadi čija je priroda posla podložna promjenama lokacija, kao i obitelji s djecom s obzirom na besplatne premium obiteljske sadržaje koje nude oba kampa.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U prestižnom Istra Premium Camping Resortu 5* u Funtani kraj Poreča svoj ured možete zamijeniti luksuznim camping homeovima već od 550 eura mjesečno za minimalno 30 dana boravka, a u vrhunskom Ježevac Premium Camping Resortu 4* možete raditi i uživati već od 440 eura mjesečno za minimalno 30 dana boravka. Za bolju work-life ravnotežu tu je Stay fit program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije u kampu. Kako uz posao ne biste razmišljali o kuhanju, svoje obroke i svježe lokalne namirnice možete naručivati preko online trgovine s besplatnom dostavom. Kućni ljubimci su također dobrodošli u ova dva pet friendly kampa. Oba kampa imaju mogućnost rekreacije na višenamjenskom sportskom igralištu te nude bogate sadržaje u Multimedia Game Loungeu, odnosno zabavnoj zoni s video igricama.

Long stay ponuda u Valamaru je idealna jer u svojim luksuzno opremljenim kampovima gostu pruža sve što mu je potrebno i ono najvažnije – mir i prirodno okruženje. Svježi morski zrak pozitivno utječe na imunitet i psihofizičko zdravlje, a ugodni ambijent i potpuni komfor u kampu pobuđuju kreativnost. Sadržaji i usluge u Istra Premium Camping Resortu i Ježevac Premium Camping Resortu su prilagođeni odraslima i djeci, a za bezbrižan boravak tu je Valamarov V Health&Safety program zdravstvenih, higijenskih, sigurnosnih i ekoloških standarda koji jamči najvišu razinu sigurnosti gostiju.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.