Varaždin putuje k vama. Istražite ga!

Svijet se promijenio. Životi su se promijenili. Navike su se promijenile. Putovanja su zaustavljena. O njima se mašta, a destinacije se istražuju virtualno.

Varaždin sada putuje k tebi. Istraži ga. Planiraj ga. A kada dođe vrijeme, posjeti ga. Očekuje te. Jer s tobom je sretniji.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Mijenjajmo navike, ali ne i odredište – video kampanja Varaždina kojom posjetitelje podsjećaju na najbolje što nudi ovaj grad na Dravi, koji je jedna od najposjećenijih kontinentalnih destinacija Hrvatske.

“Mijenjamo navike, ali ne i odredište, poruka je novog promotivnog videa Turističke zajednice grada Varaždina prilagođenog situaciji u kojoj se cijeli svijet našao uzrokovanoj pandemijom koronavirusa, a kojim će se grad Varaždin promovirati putem društvenih mreža. U vrijeme kada su zbog pandemije Covid – 19 zaustavljena putovanja i gotovo sav turistički promet, promotivne kampanje usmjerene su na virtualno istraživanje destinacija, a Turistička zajednica grada Varaždina objavila je promotivni inspirativni video, u čijem timskom stvaranju je sudjelovala i lokalna zajednica” poručuju iz TZ varaždin.

U filmu su korištene fotografije Varaždinaca, ali i autora iz drugih krajeva kojima je Varaždin u srcu, koje su na društvenim mrežama izazvale pozitivne reakcije. “Hvala svima na sudjelovanju, autori fotografija su: Darko Gorenak, Mario Knor, Marko Barkić, Martina Peršić, Nikola Želimorski, Sebastijan Kodba, Siniša Sović, Sonja Horvat-Čakmazović, Vlado Zagorec i Miljenko Hegedić” poručili su iz TZ Varaždina.

Novo vrijeme, nove navike, ali Varaždin je i dalje isti – ugodan, čaroban i zavodljiv.

Kad #ostanidoma opet postane #croatiafulloflife, dođite – Varaždin vas gostoljubivo čeka.

Foto TZ Varaždin

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.