Večer francuske kuhinje u hotelu Milenij u Opatiji

U sklopu obilježavanja 100. godišnjice osnutka Francuskog instituta u Hrvatskoj, u hotelu Milenij u Opatiji večeras se održava “Večer francuske kuhinje” na kojoj će gostovati i poznati francuski chef Jean-Marc Delacourt.

Chef Delacourt osmislio je poseban meni, a tijekom večere na terasi Milenija pripremljen je i glazbeni program uživo uz nastup akustičnog dua “Side Effect”. Poseban meni sastoji se od tri slijeda i uključuje :

  • Predjelo – punjene cvjetove tikvica sa salpiconom od kozica, vinaigrette od školjaka
  • Glavno jelo – napola kuhana tuna u povrću escabeche i mediteranski tabbouleh
  • Desert – Gazpacho od sezonskog voća i kandiranih crnih maslina
Večer francuske kuhinje

U sklopu obilježavanja ove značajne obljetnice u Amadria Park hotelima održava se i kuharski masterclass na kojemu sudjeluje francuski tim predvođen chefom Jean-Marc Delacourtom i predstavnicima Ugostiteljske škole u Nici te hrvatski tim predvođen glavnim chefom hotela Milenij Filipom Krmpotićem i predstavnicima ugostiteljske škole u Opatiji.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.