Vinski grad u Zagrebu zove na uživanje u ljetnim večerima

Volite li ljetne večeri, idealna vam je prilika provesti ih u Vinskom gradu – najboljem vinskom festivalu na otvorenom. U Zagrebu će se od večeras pa do 19. lipnja, na trgu F. Tuđmana točiti najbolja vina, uz super glazbu za koju će biti zadužen poznati DJ Ozren Kanceljak.

Radno vrijeme festivala bit će od 17 do 01 sati, a u tom periodu ljubitelji fine kapljice moći će kušati fina vina iz svih hrvatskih regija.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Točit će se vina bregovite Hrvatske, Dalmacije, Istre i Slavonije, ali i najbolja strana vina. Sva vina iz ponude bit će dostupna na čašu i butelju, po čemu je ovaj vinski festival jedinstven.

Nakon prošle godine kada je Vinski grad premijerno nadmašio sva očekivanja, ove će godine ta zabava će biti još duža i zanimljivija.

Na ulazu u Vinski grad trebate unajmiti staklenu vinsku čašu za kauciju od 30 kuna (iznos će vam vratiti pri vraćanju čaše na kraju), a konzumacija se plaća karticom na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći.

Cilj festivala je približiti vino širokom krugu potrošača, te u sigurnoj i zabavnoj atmosferi odgovoriti na pitanja o tome što zapravo suho vino, zašto pjenušac nije uvijek šampanjac i je li rose piće (samo) za žene? A ako niste vinopija, naći će se tu ponešto i za vas: ponuda odličnih Erdinger piva, koktela od gina, te provjereni Badelov Antique Pelinkovac.

Vinsku ponudu pratit će dobro poznate street food meke Rouge Marin i Picnic Mingle, sa svojim dnevnim kreativnim ponudama jela. Pile, prase, riba ili vege – svega će biti u Vinskom gradu na Tuđmancu!

Volite li i želite konzumirati dobra vina, te malo proširiti svoje znanje i poznavanje, sljedećih dvadesetak dana Vinskoga grada u Zagrebu pravo je mjesto za vas!

Foto: Vinart

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.