Volosko uvršteno među najljepše “skrivene dragulje” Europe

Za sve one koji traže nešto posebno i drugačije utjecajna turistička organizacija European Best Destinations napravila je popis europskih skrivenih dragulja. Na popisu su se našle tajne destinacije, skriveni otoci i živopisna odredišta iz cijele Europe.

Među deset destinacija iz Francuske, Belgije, Španjolske, Velike Britanije, Švedske i Italije, svoje mjesto pronašlo je i Volosko, turističko mjesto nedaleko od Opatije. European Best Destinations u svom je objašnjenju pohvalio gastronomsku ponudu Voloskog, ali i posebnu umjetničku atmosferu koja dominira povijesnim gradićem.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Istinsko “srce mora” kuca u ribarskom mjestu Kvarnerskog zaljeva. Volosko je destinacija koju obavezno morate posjetiti zbog ukusne, iznimno svježe ribe i restorana s plodovima mora. Uživat ćete u dobrodošlici i autentičnoj atmosferi dok šećete ulicama Voloskog, otkrivajući ateljee umjetnika i umjetničke galerije, ali i čarobnom doživljaju klapske pjesme, jazz glazbe i drugih kulturnih i umjetničkih događanja, navodi EBD o Voloskom, ističući kako se radi o gradiću uz Opatiju, koju nazivaju jednom od najljepših destinacija u Hrvatskoj i utočištu za ljubitelje wellnessa, opuštanja i – čokolade.

European Best Destinations (EBD), čiji turistički portal ima više od šest milijuna posjetitelja, spada među vodeće neovisne autoritete u turizmu, a Volosko je svoju poziciju u prestižnom izboru zaslužilo odlukom panela putnika koji su birali između više od 280 destinacija diljem kontinenta.

– Očekujemo da će ovaj izbor povećati zanimanje za Volosko među posjetiteljima Opatije i okolice, ali i biti samostalan motiv za dolazak u našu destinaciju. Nastavit ćemo i dalje brendirati Volosko kao jedinstveno turističko mjesto s vrhunskom gastronomskom ponudom, umjetničkom “dušom” i posebnom atmosferom, rekla je Suzi Petričić, direktorica Turističke zajednice grada Opatije

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.