YES Feel Good Festival: još jedan gurmanski festival na Strossmayerovom trgu u Zagrebu

Strossmayerov trg u Zagrebu, samo nekoliko dana nakon Burger festivala postao je središte još jednog gastro događanja. Ovoga puta na trgu, a u skladu s promjenom godišnjeg doba, prevladavavaju jesenski mirisi, od kestena i kukuruza, do raznih gurmanskih iznenađenja iz cijele Hrvatske.

YES Feel Good Festival predstavio se bogatim bojama, baš kao i godišnje doba koje dočekuje, a ugostitelji će vam se predstaviti u najboljem svjetlu. Festival je u svojim kućicama okupio izvrsno društvo: Đurina Hiža, Cheese Bar by Rene Bakalović, Market, Jamnica Pulled Pork Truck, Streets, El Toro, Urban Farm…

Članak se nastavlja ispod oglasa

A uz dobar zalogaj uvijek dobro ide i dobra kapljica, a ni nje, ne nedostaje. Kokteli od konoplje i tequille ili ruma, klasični i maštoviti kokteli, ginovi, vina, rakije i naravno pivo Pivovare Medvedgrad.

Za najmlađe tu su sokovi, ali i zabava u dječjoj zoni, a vikendom mogu crtati grafite s Krešom Golubićem. A festival bez dobre glazbe nije festival. Za glazbu će biti zaduženi DJ-i i glazbeni meštri: hrwoE, Ozren Kanceljak, DJ Neno Martinović, Borovich iz Hrvatske Funk Delegacije, Stanko Bondža i Felver, a Tomo in der Mühlen zatvara Festival. Svi oni će ne sumnjamo svojim izvedbama zadovoljiti ukuse za dobrom glazbom, naravno uz već navedene gastro specijalitete.

Organizatori su za sve posjetitelje pripremili još puno toga, a o čemu se točno rade najbolje doznajte sami i posjetite Strossmayerog trg. Kako ne biste nešto propustili popratite program festivala na Facebook i Instagram stranicama.

Foto: Sandro Sklepić

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.