Spoj vina, hrane i zabave – sve je spremno za prvi Zagreb Underground u tunelu Grič

spot_img

Za vikend, od 12. do 14. travnja, u tunelu Grič u Zagrebu održava se ZAGREB UNDERGROUND. Prvi gastro-enološki Wine & Walk festival pod zemljom prilika je za sljubljivanje na jednom mjestu više od 200 hrvatskih vina i delicija domaćih OPG-ova. Tunel dugačak 350 metara tako će ovom prilikom postati najveća podzemna vinarija u Hrvatskoj.

Zagreb Underground
Izvor fotografije: Adria.fun

Cijeli tunel Grič bit će podijeljen na četiri hrvatske vinske regije plus Hercegovina. Svoj dolazak na festival ZAGREB UNDERGROUND potvrdili su cijenjeni vinari iz cijele Hrvatske. Posjetitelji će moći degustirati bogatu paletu bijelih, crvenih i ružičastih vina, ali i vrhunskih pjenušaca, domaćih rakija i likera…

Osim vina, svoju ponudu za degustaciju su pripremili proizvođači domaćih OPG-ova. Na njihovim štandovima moći će se degustirati domaće slavonske i dalmatinske kobasice, pršut, čvarci, kulen, maslinova ulja, pčelarski proizvodi, salate od tune i inćuna, sirevi…

Organizatori su pripremili bogat program zabave. Glazbeni dio programa predvodi DISCO MAGIC BAND, koji će zagrebačko podzemlje ispuniti tonovima Abbe, Boney M-a, Chic-a, Kool and the Gang, Donne Summer, Hot Chocolate, Micheal Jacksona, Village People i mnogih drugih. Između setova glazbe benda palicu preuzima DJ MacGregor. On će dodatno podići atmosferu i začiniti zabavu s obradama hitova legendarnog Studija 54.

Zagreb Underground
Izvor fotografije: Adria.fun

Ulaznice za Zagreb Underground

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu EVENTIM. Za termine od 15 do 17 sati cijena je 25, a za termine od 17:30 do 19:30 sati – 30 eura. Ulaznice se mogu kupiti i na dane održavanja festivala, od 14:30 sati na ulazu u tunel iz Mesničke ulice, ali po cijenama od 30 i 35 eura. Uz ulaznicu posjetitelji će dobiti originalnu ZAGREB UNDERGROUND čašu i mini katalog za lakše snalaženje u ponudi i zabavi. Degustacije su uključene u cijenu ulaznice. Kako bi se izbjegla gužva, ulaznice se prodaju svakih pola sata, a dozvoljeno vrijeme boravka je do tri sata.

Dio zarade od prihoda od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe za rad udruge Krijesnica. Dakle, kupnjom ulaznice posjetitelji ovog festivala čine i dobro i djeci oboljeloj od malignih bolesti te njihovim obiteljima.

Zagreb Underground
Izvor fotografije: Adria.fun

Svi koji kupe ulaznice sudjeluju i u nagradnoj igri, u kojoj će netko osvojiti sedam dana ljetovanja za dvije osobe u all inclusive ponudi Labranda Senses Resorta u Vrboskoj na otoku Hvaru.

Radno vrijeme festivala je od 15 do 22 sata, ulaz je iz Mesničke ulice i svi posjetitelji se kreću jednosmjerno kroz tunel Grič od Mesničke do Radićeve ulice.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.